Cześć
Czy ktoś wybiera się na SIAF 2012 ? W grupie zawsze raźniej zdjęcia robić.
Cześć
Czy ktoś wybiera się na SIAF 2012 ? W grupie zawsze raźniej zdjęcia robić.
XZ-2|D800E|moje 500px
Przypomniało mi się, że mam gdzieś parę klatek z EPGO z 2008r... Jeśli jest/był gdzieś oddzielny wątek to można przenieść, skasować. Nie chcę wam robić bałaganu swomi pstrykami, szanuję waszą pasję lotniczą.
Nie są to super ujęcia, pogoda wówczas była wielce kontrastowa, ja miałem E-500+70-300, polara i blade pojęcie jak tu utrzymać taką ogniskową..![]()
Śliczności - aż chce się być lotnikiem![]()
Ładnie, IMHO powyciągać troszkę cienie i będzie super.
PS. Catalynę fociłem w Krakowie E-520 z 40-150Robiła wrażenie...
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Hehe.. Jacku, myślisz, że pamiętam.. tzn. możliwe, że staliśmy gdzieś blisko siebie, ale ludzi jak to zawsze było trochę. Ja zagadany z kumplem (kupił wtedy 40d, więc oglądałem go co i rusz), pamiętam, że od jakiegoś chłopaka obok pożyczałem 14-42 bo sam miałem tylko 70-300 a on miał wówczas nowe e-510 z kitem tylko więc wymieniliśmy się na chwilę szkiełkami, ale to na pewno nie byłeś ty.
![]()
Ostatnio edytowane przez pamaru ; 25.08.12 o 19:52
Dziękuję i również ciepło pozdrawiam!
---------- Post dodany o 17:59 ---------- Poprzedni post był o 17:53 ----------
To jeszcze jedno z innego wątku wkleję, skoro się podobają.
Na SIAF z powodu tegorocznego potomka się nie wybieram (oby na Radom w przyszłym roku podrósł dostatecznie), za to byłem chwilę (tak mniej więcej od 15 do 17 - dzięki czemu ominęła mnie większość imprezy) na pikniku w Krośnie - tak z ciekawości jak tam jest (warunki do fotek jak w Radomiu - słońce wiadomo z której strony... za to parking tani i wstęp za free, teren przyjemny, tłumów przesadnych brak - w przyszłym roku jeżeli się wybiorę to na cały dzień). Zabranie UWA się opłaciło, 70-300 zamiast Bigmy nie bardzo (ale też nie było zbytnio wyjścia, poza tym nie nastawiłem się aż tak optymistycznie - jak się okazało niesłusznie). Dziś pierwsza partia fotek, niebawem druga. Jedno wiem na pewno - stabilizacja matrycy w Olku bardziej mi leżała niż optyczna.
![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."