cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
żartujesz, prawda?
od prawej: Skrajna Turnia, Pośrednia Turnia, Świnica, Gąsienicowa Turnia, Niebieska Turnia, Zawratowa Turnia, Zadni Kościelec, Kościelec.
Koziego nie widać, Zamarłej i Koziej przełęczy podobnie.
Stawy znajdują sie w Zielonej Dolinie Gąsienicowej, schronisko Murowaniec to już Hala Gąsienicowa, dodając do tego Czarną Dolinę Gąsienicową tworzy się jedna wielka Dolina Gąsienicowa, choć potocznie rozbija się ją na mniejsze elementy.
Ostatnio edytowane przez dao ; 6.08.12 o 10:55
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 6.08.12 o 11:52
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ze 3 razy na nim byłem, ten rejon Tatr mam w małym palcu, co roku spędzam tam kilka dni, za 3 tygodnie będę i mam nadzieję podzielić się równie udanymi zdjęciami
Co do poprzedniego zdjęcia, weź proszę mapę, jakieś zdjęcie z opisem i porównaj. Kasprowy jest miejscem szczytowym, czyli właśnie tam gdzie znajduje się obserwatorium meteorologiczne. To o czym piszesz, to Sucha Przełęcz.
W Tatrach będę od 26 sierpnia do 4 lub 5 września. Zapraszam.
Tatry Zachodnie...moja miłość.
Patagonia...moje marzenie.
"Człowiekiem gór nie jest ten, który umie i lubi chodzić po górach, ale ten, który górami potrafi żyć w dolinach, po zejściu z gór."
[ks. R. Rogowski]
Tatry Zachodnie...moja miłość.
Patagonia...moje marzenie.
"Człowiekiem gór nie jest ten, który umie i lubi chodzić po górach, ale ten, który górami potrafi żyć w dolinach, po zejściu z gór."
[ks. R. Rogowski]