"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Uwazasz,ze my faceci nie powinnismy zwracac uwagi pienknosciom naszym.Zauwaz ze kupujac wraz z nimi jakies cos do ubrania ekspedientka nie osmieli sie tego zapakowac bez naszego dyskretnego przyzwolenia.Biedronke wykluczam oczywiscie.
A jesli Ania watek sledzi to niech wie,ze w takiej fryzurze jej nie do twarzy.To nie jej kierunek rabarbara porazonego piorunem.I nawet jak to nazwiemy sesjami to niech stara sie wybierac te ,ktore razem z nia zatancza,bez deptania po pietach i palcach.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ale kitka i usmiech to mlodosc i radocha.To nie ma nic wspolnego z rabarbarem.I tu jest inne swiatlo i ustawienie.
Dziewczyna ma wysokie i powiedzmy wypukle czolo.Wlosy spiete do tylu przedluzaja ta linie.Natomast uczesanie w taka cebule,odcina forme czola i akcentuje jego linie.czesc wlosow ma przeciwny kierunek,robi sie wojna na glowie.Kurde ten fryzjer powinien to widziec.No mscil sie na dziewczynie,abo to taki fryzjer.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 2.06.12 o 01:40
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
skoro nie może być odp. "żadna".....to "obie"
ale ten szczypiorek mi się nie podoba na głowie...i "trochę starsi koledzy"![]()
niestety mają rację, więc to nie kwestia wieku.......
na BW wygląda jak moja babcia za młodu a drugie jak koloryzowana wersja pierwszejale skłaniam się ku kolorowej....
...i faktycznie....wydziwia z włosami a nie "podoba mi się" !
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A tak se wpadłem bo nudy na forum
Dziewczę z kucykiem jest śliczne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pewnie na zapleczu gorąco![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||