Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: e-30 + 14-54 I

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Odp: e-30 + 14-54 I

Cytat Zamieszczone przez Tobik Zobacz posta
    Szerokość owszem, długość przy takich ogniskowych ma małe znaczenie, a co do dużo lepszych własności optycznych mocna nadinterpretacja - przy filtrze AA w lustrach Olka oprócz E-5 różnica jest trudno dostrzegalna na zdjęciach. Sympatycznie byłoby gdyby ktoś na jakimś mikrusie bezpośrednio je przetestował.
    Bezpośrednio to ja je ( 12-60 i 50-200 ) testuję od jesieni z EPL-1, a od jutra mam nadzieję z OM-D E-M5.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 24.05.12 o 21:20
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Ząbki, k. Warszawy
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Od tygodnia jestem posiadaczem e-30 i różnica między e-520 a tym to rzeczywiście przepaść. Nie do końca poznałem jeszcze jego możliwości, choćby po zrobieniu fotki jak zobaczyć całą jej "historię" tj. czas, przesłona itd. W e-520 było jakoś prościej. Byłbym wdzięczny za inne "triki" warte uwagi, których gołym okiem trudno poznać.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar judasz
    Mieszka w
    kraina OZ
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

nigdy nie mialem w lapach ale chyba przy podgladzie wystarczy info wcisnac, najlepiej kilka razy to co innego pokaze,pzdr.
    Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
    pozdrawiam reszte !
    http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk

darkelf
    Gość

Tak jak napisał judasz wciskasz info, polecam ustawić na trybie przepaleń, bo wtedy w razie czego można uratować zdjęcie robiąc szybko drugie.
    Z ciekawostek to są momenty gdy odchylany ekranik się przydaje. Poza tym robi zdjęcia jak każdy aparat.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez robros1 Zobacz posta
    Od tygodnia jestem posiadaczem e-30 i różnica między e-520 a tym to rzeczywiście przepaść. Nie do końca poznałem jeszcze jego możliwości, choćby po zrobieniu fotki jak zobaczyć całą jej "historię" tj. czas, przesłona itd. W e-520 było jakoś prościej. Byłbym wdzięczny za inne "triki" warte uwagi, których gołym okiem trudno poznać.
    Poczytaj instrukcję teraz jest dostępna http://www.olympus.pl/consumer/208_m...ID=E-30_master Znajomość instrukcji jest najlepsza na wszelkie "triki"
    E-PL5, mZD 14-42, mZD 40-150, mZD 12-50, mZD 45 1.8, OM 50 1.8

Uprawnienia umieszczania postów