Przy tych fotach, zawsze mnie zastanawia, co jest przyczepione do końca tego sznurka tam na dole.
Widać takie malutkie coś.![]()
Przy tych fotach, zawsze mnie zastanawia, co jest przyczepione do końca tego sznurka tam na dole.
Widać takie malutkie coś.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Tak, bo to są klatki z filmów z kamery SD miniDV. Wrzuciłem je tutaj (strona zachodnia):
i tutaj (strona wschodnia):
Na początku trochę szarpie, później lot się trochę stabilizuje.
Osoby wrażliwe proszone są o zaopatrzenie się w wiadro.
Ta kamera najlepsze lata ma już za sobą, niestety (teraz już tylko lata). Ale co nieco widać.
Ostatnio edytowane przez shadowed ; 10.07.12 o 11:04
Co prawda, powinienem to umieścić w giełdzie, ale raczej chodzi mi o kontakt z latawcarzami (mimo, że dotyczy kasy). Szukam kumpla na połowę, tj. 1000 ft (czyli 304 metry) liny kevlarowej, średnica 1,5 mm, wytrzymałość 300 lbs (czyli 136 kg), w kolorze naturalnym - czyli konkretnie tej liny: http://www.emmakites.com/2000ft-300l...line_p142.html
Przesyłka 58 USD. Linę zamówiłem, zapłacone, a PayPal policzył mi po 3,559 zeta za $. Czyli potrzebny mi wspólnik z udziałem w wysokości ca 220,- zetaDzielenie liny i rozliczenie za jakieś 3 tygodnie.
Pozdrawiam
Jack
@apz, romek1967 - ponowne wejście na forum zacząłem od wiadomości w pw i odpowiedziałem apz-towi przez pw. Wylosujcie Panowie (rzut monety?), który z Was - mam tylko jedną połówkę do opylenia.