Zobacz wyniki ankiety: Jakie cztery kategorie powinny znaleźć się w kalendarzu OlympusClub 2013

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • akt

24 25,26%
  • architektura

28 29,47%
  • człowiek

26 27,37%
  • makro

50 52,63%
  • inne

1 1,05%
  • krajobraz

78 82,11%
  • portert

24 25,26%
  • reportaż

17 17,89%
  • sport

13 13,68%
  • fauna

50 52,63%
  • flora

41 43,16%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 7 z 101 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1001

Wątek: Kalendarz OlympusClub 2013

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Odp: Kalendarz OlympusClub 2013

Do czepialskich!
    Kiedyś do mnie przychodzili klienci z papierem HP i pytaniem czy nie mamy atramentówki HP bo biorą udział w konkursie organizowanym przez HP i tylko na ich materiałach i ich sprzęcie można było wysłać zdjęcie do konkursu...... Jakoś nikomu to nie przeszkadzało, że łażą i szukają drukarki HP by wydrukować zdjęcie... Organizator - sponsor ma swoje prawa... A poza tym należymy do Olympusclubu... a to zobowiązuje....

Jakoś Wam nie przeszkadzało sponsorstwo piwa tyskie na euro gdzie walili po oczach reklamami tyskiego co chwilę....
    Nyny i Mirek nie kombinujcie....
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    I jak sie to wszystko ma do sygnowania tego nie swoim logiem?
    pozdro
    Nie żyjemy na pustyni. Zawsze można napisać do Jacka i zwyczajnie zapytać. Nie sądzę, aby miał coś przeciwko.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Pentaksiarze chyba nigdy nie mieli takich problemów.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Mirek nie kombinujcie....
    Raz juz kurde napisalem,ze pytam przewrotnie.Ja nie kombinuje,po prostu zapytalem nic wiecej nic mniej.Przewrotnie zapytalem.
    Dajcie juz mi spokoj.

Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Przestań Mirek i tak Cię lubie.......

---------- Post dodany o 22:42 ---------- Poprzedni post był o 22:40 ----------

No chyba się nie obrażasz na przesympatycznego Krakmana z Polski południowej....
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Co tu jest do kombinowania, tu jest wszystko jasne.
    Olympus Club to jak mniemam niezalezne forum sympatykow systemu, a nie stowarzyszenie wlascicieli aparatow marki Olympus.
    Sygnowanie czegos pod taka nazwa, a potem "wymuszanie" regulaminowo komu wolno, a komu nie jest IMHO bardzo nieladne i takie ograniczenia wzgledem szerokiej spolecznosci tracaja o niezdrowe podejscie do tematu.
    Koniec kropa tu nie ma o czym dyskutowac.
    Sie by nazywalo chocby "Kalendarz Olympus 2013", to zadnych watpliwosci nie byloby.

A wywlekanie, ze ktos cos zasponsorowal i basta, to powiedziec wysoce niestosowne jest nader delikatnie.

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

"Ktoś coś zasponsorował i basta..." bardzo ładnie to ująłeś.... I tego się trzymajmy.....
    Ja jak biednemu menelowi zasponsoruję obiad to chciałbym by ten obiad zjadł a nie "przelał" na trunki...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Co tu jest do kombinowania, tu jest wszystko jasne.
    Olympus Club to jak mniemam niezalezne forum sympatykow systemu, a nie stowarzyszenie wlascicieli aparatow marki Olympus.
    Sygnowanie czegos pod taka nazwa, a potem "wymuszanie" regulaminowo komu wolno, a komu nie jest IMHO bardzo nieladne i takie ograniczenia wzgledem szerokiej spolecznosci tracaja o niezdrowe podejscie do tematu.
    Koniec kropa tu nie ma o czym dyskutowac.
    Sie by nazywalo chocby "Kalendarz Olympus 2013", to zadnych watpliwosci nie byloby.
    Chyba jako jedyny masz wątpliwości, bo dla większości jest to OCZYWISTE. Portal i Forum powstały z myślą o jakim systemie? Wszyscy otarli się o Olympusa, i to że tu siedzą mimo zmiany systemu jest zasługą specyficznej atmosfery.
    Gdybym udzielała się z jakiegoś powodu na forum Nikona posiadając wyłącznie Olka, nawet do głowy by mi nie przyszło aby zgłosić zdjęcie do kalendarza firmowanego logiem Nikona.

Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Chyba jako jedyny masz wątpliwości, bo dla większości jest to OCZYWISTE. Portal i Forum powstały z myślą o jakim systemie? Wszyscy otarli się o Olympusa, i to że tu siedzą mimo zmiany systemu jest zasługą specyficznej atmosfery.
    Gdybym udzielała się z jakiegoś powodu na forum Nikona posiadając wyłącznie Olka, nawet do głowy by mi nie przyszło aby zgłosić zdjęcie do kalendarza firmowanego logiem Nikona.

Obydwiema rencami....
    się podpisuję..

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Muminek
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    335
    Moja galeria

Piękna inicjatywa z tym kalendarzem, piszę się oczywiście na jedną sztukę i podejmę się dystrybucji na województwo śląskie i małopolskie.