Strona 232 z 372 PierwszyPierwszy ... 132182222230231232233234242282332 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.311 do 2.320 z 3717

Wątek: Foto łowy

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Odp: Foto łowy

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Skoro są głosy za galerią wątku to zróbmy mały eksperyment. Wrzuciłem galerie do pierwszego postu. Dodałem 3 proste zasady publikacji. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Uprzedzam od razu, że jeśli eksperyment się przyjmie to kasujemy galerie.
    Piszesz o galeriach w ogóle? Jedna z zalet tego forum i jego wyjątkowość miała by być skasowana, bo??? Jestem totalnie niedoinformowany i zszokowany!
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Piszę o galerii przyporządkowanej do tego wątku . Późna pora była, mogłem to niezbyt zrozumiale napisać.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Piszę o galerii przyporządkowanej do tego wątku . Późna pora była, mogłem to niezbyt zrozumiale napisać.
    No to mnie uspokoiłeś - fakt - długi niedzielny dzień - mogłem i ja źle ten tekst zrozumieć.
    Pozdrawiam AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kowal73
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria

Dzięki Hades za galerie, proszę przeszukać swoje zbiory i wrzucać do galerii prace, które nie powinny zginąć w natłoku stron informacji. Myślę, że koledzy posiadający swoje osobne wątki też zechcą podnieść poziom galerii.
    sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
    sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce

www.k2-stal.pl

| OlyJedi Awatar yac
    Mieszka w
    k/3M
    Siła reputacji
    290
    Moja galeria

Wczoraj na przejażdżce rowerowej spotkałem dwa takie ptaszydła . Latały osobno i razem tak na zmianę. Powiedzcie ludziska co to za ptaki ? I dość głośne były
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	co to.jpg
Wyświetleń:	75
Rozmiar:	84,3 KB
ID:	64195   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	co to2.jpg
Wyświetleń:	59
Rozmiar:	90,1 KB
ID:	64196  
    Jacek

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Czajki, pewnie w teren legowy im wlazles albo jakis inny drapiezca i dlatego sie tak darly

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar yac
    Mieszka w
    k/3M
    Siła reputacji
    290
    Moja galeria

Dzięki. To było tuż przy nowej obwodnicy Pruszcza Gdańskiego - jeździ tą trasą sporo samochodów , jest ścieżka rowerowa z jednej strony a z drugiej dodatkowa wąska asfaltówka taka jak przy autostradach. Wczoraj jako że dzień wolny to było trochę rowerzystów i rolkarzy. Miałem starszy jaśniejszy 40-150 a przydałby się dłuższy.A okolica jak na zdjęciu poniżej , pstrykałem ze ścieżki rowerowej. Nie sądziłem że takie ptaki gniazdują tak blisko osiedli ludzkich
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	czajka.jpg
Wyświetleń:	84
Rozmiar:	255,6 KB
ID:	64207  
    Jacek

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez yac Zobacz posta
    Dzięki. To było tuż przy nowej obwodnicy Pruszcza Gdańskiego - jeździ tą trasą sporo samochodów , jest ścieżka rowerowa z jednej strony a z drugiej dodatkowa wąska asfaltówka taka jak przy autostradach. Wczoraj jako że dzień wolny to było trochę rowerzystów i rolkarzy. Miałem starszy jaśniejszy 40-150 a przydałby się dłuższy.A okolica jak na zdjęciu poniżej , pstrykałem ze ścieżki rowerowej. Nie sądziłem że takie ptaki gniazdują tak blisko osiedli ludzkich
    To Pruszcz się obwodnicy dorobił ? no popatrz, 7 lat tam nie byłem, jak ten czas leci
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
    Dzięki Hades za galerie, proszę przeszukać swoje zbiory i wrzucać do galerii prace, które nie powinny zginąć w natłoku stron informacji. Myślę, że koledzy posiadający swoje osobne wątki też zechcą podnieść poziom galerii.
    Starałem się nieco sformalizować powyższe zdanie, przez dodanie zasad publikacji. Znalazły się one zaraz pod galerią w pierwszym poście. Ale generalnie chodzi o fotografie najlepsze z najlepszych z tego wątku.

Dodam jeszcze, że podobne galerie możemy dorobić do innych wątków zbiorczych. To kwestia zainteresowania tematem autorów wątku i napisania PW do któregoś z moderatorów.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar moose
    Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria

Skoro się darły to młode już są poza gniazdem. Jak siedzą na jajkach - chyłkiem w ciszy umykają.
    U mnie leń kompletny. Przez szybę z fotela się nie ruszając fotografuję

Nazwa:	P5132413.jpg
Wyświetleń:	82
Rozmiar:	193,5 KB
ID:	64245   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5132369.jpg
Wyświetleń:	77
Rozmiar:	198,0 KB
ID:	64246  
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
    Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"