E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piszę o galerii przyporządkowanej do tego wątku. Późna pora była, mogłem to niezbyt zrozumiale napisać.
Dzięki Hades za galerie, proszę przeszukać swoje zbiory i wrzucać do galerii prace, które nie powinny zginąć w natłoku stron informacji. Myślę, że koledzy posiadający swoje osobne wątki też zechcą podnieść poziom galerii.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Wczoraj na przejażdżce rowerowej spotkałem dwa takie ptaszydła . Latały osobno i razem tak na zmianę. Powiedzcie ludziska co to za ptaki ? I dość głośne były
Jacek
Czajki, pewnie w teren legowy im wlazles albo jakis inny drapiezca i dlatego sie tak darly
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzięki. To było tuż przy nowej obwodnicy Pruszcza Gdańskiego - jeździ tą trasą sporo samochodów , jest ścieżka rowerowa z jednej strony a z drugiej dodatkowa wąska asfaltówka taka jak przy autostradach. Wczoraj jako że dzień wolny to było trochę rowerzystów i rolkarzy. Miałem starszy jaśniejszy 40-150 a przydałby się dłuższy.A okolica jak na zdjęciu poniżej , pstrykałem ze ścieżki rowerowej. Nie sądziłem że takie ptaki gniazdują tak blisko osiedli ludzkich
Jacek
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Starałem się nieco sformalizować powyższe zdanie, przez dodanie zasad publikacji. Znalazły się one zaraz pod galerią w pierwszym poście. Ale generalnie chodzi o fotografie najlepsze z najlepszych z tego wątku.
Dodam jeszcze, że podobne galerie możemy dorobić do innych wątków zbiorczych. To kwestia zainteresowania tematem autorów wątku i napisania PW do któregoś z moderatorów.
Skoro się darły to młode już są poza gniazdem. Jak siedzą na jajkach - chyłkiem w ciszy umykają.
U mnie leń kompletny. Przez szybę z fotela się nie ruszając fotografuję![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"