Panorama i dwa pozostałe bardzo ładne,powodzenia.
Panorama i dwa pozostałe bardzo ładne,powodzenia.
Panorama prawie fajna, dołu brakuje. Przydał by się drugi rządek.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wyjasniło. Zazdraszczam fotek i miejsca widokowego
The question is: What is a Mahna Mahna?
super panorama pozdrawiam
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie denerwuj sie,jeszcze bys troche poczekal to i pieruny siarczyste bys sfocilZałącznik 58505
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Cześć! Nie ma co się denerwować - w Nowy Rok był trzeci jednodniowy epizod zimowy , potem był lekki deszczyk i po śniegu zostało wspomnienie tylko w górach. Jest trochę słonecznych chwil, zza chmur i zza mgły. W ogóle dzień krótki zimowy i błoto w polach. Słońce głęboko nad górami. Widzę, że u Ciebie równiej.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Helmuth, wszędzie tak samo szaroburo. Jedyne co, to można liczyć na słońce, że złapie się jakieś ładne światło.
U mnie śniegu sporo, ale też w górach. W mieście i okolicach - nic. I światła też nie ma.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||