Strona 37 z 41 PierwszyPierwszy ... 273536373839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 408

Wątek: O perspektywie, ogniskowej i takie tam (wydzielone z wątku o Fuji X10/X50)

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Odp: O perspektywie, ogniskowej i takie tam (wydzielone z wątku o Fuji X10/X50)

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Gdzieś jeszcze pałęta się mój wątek z kilkoma portretami, a jak chcesz pooglądać więcej, to zajrzyj tu: http://www.maxmodels.pl/manfret.html
    OK, jest strona, wg mnie o wąskim zakresie specjalizacji... jeśli Ciebie ta tematyka ciekawi i działasz w tym temacie to ok.
    Mnie, jak widzisz w mojej galerii interesuje co innego.
    Ale mimo wszystko jeśli działasz na naszej stronie, chcesz krytykować ludzi tu występujących to może pokazałbyś co potrafisz u nas a nie wstawiał linki do innych stron.. To takie moje skromne zdanie i tyczy jeszcze kilku innych krytykantów.. I nie chodzi wcale o to , że boję się krytyki..

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Determinacja i upór we wzajemnym dop.eprzaniu sobie godne lepszej sprawy

To tak ogólnie, patrząc na cały ten wątek.
    Ostatnio edytowane przez Eddie ; 14.12.11 o 10:19
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar kurokial
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

To ja dam coś z perspektywą związanego na zgodę:
    zZz

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    OK, jest strona, wg mnie o wąskim zakresie specjalizacji... jeśli Ciebie ta tematyka ciekawi i działasz w tym temacie to ok.
    Mnie, jak widzisz w mojej galerii interesuje co innego.
    Ale mimo wszystko jeśli działasz na naszej stronie, chcesz krytykować ludzi tu występujących to może pokazałbyś co potrafisz u nas a nie wstawiał linki do innych stron.. To takie moje skromne zdanie i tyczy jeszcze kilku innych krytykantów.. I nie chodzi wcale o to , że boję się krytyki..
    zdublowało się
    Ostatnio edytowane przez fret ; 14.12.11 o 10:49

| OlyJedi Awatar lukasz78
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Ten wątek pędzi jak chińska gospodarka. Przestałem nadążać i już mi się pomieszało, w którym odcinku Ridge spał z Brooke a w którym Taylor z Erickiem.

Zastanawiał się może któryś z moderatorów nad przeniesieniem wątku do działu humor?

...bo patrząc z perspektywy tych kilkudziesięciu stron, chyba nadszedł już czas.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    OK, jest strona, wg mnie o wąskim zakresie specjalizacji... jeśli Ciebie ta tematyka ciekawi i działasz w tym temacie to ok. <br>
    Mnie, jak widzisz w mojej galerii interesuje co innego. <br>
    Ale sensem mojego życia i pstrykania nie jest wstawianie zdjęć na strony internetowe zarzuciłeś mi, że nie robię zdjęć, to pokazałem Ci, że coś tam jednak robię. Może tu znajdziesz coś ciekawszego: http://www.cyberfoto.pl/akt-portret-...aj-patataj.htm

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Ok , zaglądnę , teraz pracuję ... (no tak wyszło )

---------- Post dodany o 10:03 ---------- Poprzedni post był o 10:00 ----------

Cytat Zamieszczone przez lukasz78 Zobacz posta
    Ten wątek pędzi jak chińska gospodarka. Przestałem nadążać i już mi się pomieszało, w którym odcinku Ridge spał z Brooke a w którym Taylor z Erickiem.

Zastanawiał się może któryś z moderatorów nad przeniesieniem wątku do działu humor?

...bo patrząc z perspektywy tych kilkudziesięciu stron, chyba nadszedł już czas.
    Nie, nie to jest polski serial. Wiemy już , że Hanka Mostowiak nie żyje.. ale co dalej? Co zrobi albo raczej z kim - Marek Mostowiak.. ?

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    351
    Moja galeria

O rany!
    Przebrnąłem przez cały wątek i jestem pełen podziwu dla tymczasowego
    Tak Was ogłupić! Pisze bzdury (którym sam zaprzecza w swoich "ilustracjach") przez 37 stron a Wy, nie dość, że dajecie się wciągnąć w bezsensowną dyskusję, to jeszcze zaczynacie się żreć miedzy sobą.
    Opamiętajcie się
    Ostatnio edytowane przez helmuth ; 14.12.11 o 16:41
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    196
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    O rany!
    Przebrnąłem przez cały wątek (...)
    O jeny!
    Ty to masz zdrowie
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    351
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Lolita Zobacz posta
    O jeny!
    Ty to masz zdrowie
    Bo to wciąga!
    Jak napisał mninb:
    Cytat Zamieszczone przez mynameisnobody Zobacz posta
    ...czyta si jak Ludluma czy innego Grishama!
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA