Może i śmieszne, ale problem bardzo poważnyTak kombinowałem, żeby tylko raz robić
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Gdyby w bezpośrednim sąsiedztwie czatowni było pole z dyniami w zasadzie problem załatwiania grubszych potrzeb fizjologicznych załatwiony: /obrazek podlinkowany z Demotywatorów/
A co kobieta ma powiedzieć? Chciałam pojechać na organizowane spotkania i tam, gdzie pierwotnie patrzyłam jest problem. Podobno dałam organizatorom do myślenia, bo jeszcze żadna kobieta nie chciała jechać i nie przewidywali takiej sytuacji.
---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post był o 18:26 ----------
Ale półbiedy, kiedy to Twoja czatowania. I jesteś w niej sam.
Na porzadnych spotkaniach wytrawni przewodnicy bez ogrodek proponuja "pampersy".
Sa sluszne rozmiary, wiec nie widze problemow zadnych
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Powiem tak, butelka nawet jest OK, pod warunkiem ze nie masz na sobie powazniejszych rozwiazanc ociepleniowych (kombinezony itd) i jest miejsce.
Ja nader czesto uzywam papmersow, bo raz ze mam wlasnie taki kombinezon gdzie z czystego lenistwa mi sie nawet nie chcialoby rozbierac przy temp. w okolicach 0, a gdzie tutaj ponizej. Dwa to jak siedze po szyje w wodzie w kombinezonie to butelka z oczytwistych powodow odpada, a w kombinezon jakos niehigienicznie tak "lac" bez opamietania.
Ja kupuje najwieksze, jakie sa, ale markowe, bo niemarkowe to "puszczaja" i jest nieprzyjemnie i zimno
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ktoś powiedział: trzeba mieć pomysła.
pozdrawiam robasss
Ludzkie pomysly sa niezbadane....![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Teraz przynajmniej wiadomo skąd się wzięło to powiedzenie "sranie w banie"
---------- Post dodany o 21:38 ---------- Poprzedni post był o 21:36 ----------
a co jak ktoś spróbuje otworzyć te drzwi w czasie kiedy ktoś tam już siedzi? dochodzi do amputacji nóg?![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs