Strona 14 z 20 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 192

Wątek: Pokaż swój kibelek

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Odp: Pokaż swój kibelek

Cytat Zamieszczone przez jarmana Zobacz posta
    Teraz przynajmniej wiadomo skąd się wzięło to powiedzenie "sranie w banie"

---------- Post dodany o 21:38 ---------- Poprzedni post był o 21:36 ----------

a co jak ktoś spróbuje otworzyć te drzwi w czasie kiedy ktoś tam już siedzi? dochodzi do amputacji nóg?
    Raczej nie amputuje, ale siedzący może zostać zepchnięty na ścianę przy okazji demonstrując miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę i zaczyna się .... .

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    Raczej nie amputuje, ale siedzący może zostać zepchnięty na ścianę przy okazji demonstrując miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę i zaczyna się .... .
    film od lat 18?
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jarmana Zobacz posta
    film od lat 18?
    Co najmniej, chyba + 66.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

To ja Wam opowiem autentyczne fakty ode mnie z roboty. To było pewnie ze 20 lat temu. Czasy jak wielu wie były różne. W mojej firmie był tylko jeden kibelek, jak to się nazywa "koedukacyjny". No i siedział sobie szef na tronie i nie zasunął zasuwki. Jedna z koleżanek wróciła z terenu, wpadła do kibla i ... siadła szefowi na kolanach
    Oj, bardzo wesoło było
    Inny przypadek z drugą koleżanką - na tym samym tronie siedziała i szczur wylazł z rury kanalizacyjnej, prosto między jej nogami. Nikt z Was nigdy takiego wrzasku nie słyszał, ani nie widział kobity bez majtek skaczącej jak sportowiec na biurko
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Bodzip - dobre
    Pamiętam, taki postawny kolega, gdzieś na granicy, jak jeszcze auta ciągnęli na potęgę, tak go ścisło, a kolejce nie mógł odpuścić, że jak wpadł do pierwszego lepszego kibla - chwyta za pierwszą klamkę - zamknięte, drugą zamknięte - trzecie drzwi - lekko się odchyliły, - jak szarpnął, to gościa wywalił z kibla prosto na posadzkę - uszkodzony był zamek od środka, gościu kurczowo trzymał klamkę, no i miał pecha.
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Skoro się takie ciekawe opowieści puściły, to ja też się dołożę
    Jak miałem z 12 lat byłem na Mazurach (w miejscowości Zgon nad jeziorem Mokre, ot takie fajne miejsce) i na polu namiotowym stał cały szpaler wychodków drewnianych. Niby nic dziwnego - niegdysiejsze toy-toy'e. Cały pic polegał na tym, że na 10 kibli, było tylko dwoje drzwi i z reguły każdy sam szedł za potrzebą tylko raz. Do czasu, gdy siedząc na tronie nagle Ci inny wczasowicz drzwi sprzed pyska zabierał i ustawiał wraz z wartą przed swoją "kabiną".
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Inny przypadek z drugą koleżanką - na tym samym tronie siedziała i szczur wylazł z rury kanalizacyjnej, prosto między jej nogami. Nikt z Was nigdy takiego wrzasku nie słyszał, ani nie widział kobity bez majtek skaczącej jak sportowiec na biurko
    Jakby mi szczur między nogami wyszedł to bez gaci nie tylko na biurko, ale do samej chałupy bym poleciała

---------- Post dodany o 23:12 ---------- Poprzedni post był o 23:11 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasprzyk Zobacz posta
    Bodzip - dobre
    Pamiętam, taki postawny kolega, gdzieś na granicy, jak jeszcze auta ciągnęli na potęgę, tak go ścisło, a kolejce nie mógł odpuścić, że jak wpadł do pierwszego lepszego kibla - chwyta za pierwszą klamkę - zamknięte, drugą zamknięte - trzecie drzwi - lekko się odchyliły, - jak szarpnął, to gościa wywalił z kibla prosto na posadzkę - uszkodzony był zamek od środka, gościu kurczowo trzymał klamkę, no i miał pecha.
    Ten wywalony na posadzkę powinien na kolanach do Częstochowy za to że tylko na posadzkę wyleciał a nie że mu rękę wyrwało

---------- Post dodany o 23:13 ---------- Poprzedni post był o 23:12 ----------

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Skoro się takie ciekawe opowieści puściły, to ja też się dołożę
    Jak miałem z 12 lat byłem na Mazurach (w miejscowości Zgon nad jeziorem Mokre, ot takie fajne miejsce) i na polu namiotowym stał cały szpaler wychodków drewnianych. Niby nic dziwnego - niegdysiejsze toy-toy'e. Cały pic polegał na tym, że na 10 kibli, było tylko dwoje drzwi i z reguły każdy sam szedł za potrzebą tylko raz. Do czasu, gdy siedząc na tronie nagle Ci inny wczasowicz drzwi sprzed pyska zabierał i ustawiał wraz z wartą przed swoją "kabiną".
    To z pewnością były niezapomniane wakacje

A na dokładkę najnowszy z namierzonych kibelków, współczesny, ustawiony prawie w centrum Poznania. Była taka piosenka zaczynająca się od słów "pod zielonym jaworem, jaworem stoi lipka zielona" no i tak mi się skojarzyło z tym przybytkiem, chociaż ani to jawor ,ani lipka :mrgreen"
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	kibel pod zielonym jaworem.jpg
Wyświetleń:	61
Rozmiar:	127,2 KB
ID:	57125
    Ostatnio edytowane przez jarmana ; 14.11.11 o 00:18
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

No tematyka ściśle oryginalna

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria

Kenijski kibelek, taki z tych bardziej luksusowych

Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dzuiko
    Mieszka w
    (z)Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Fajnie, że pamietałaś o materiale do watku. Jest wiadro z gąbką do higieny intymnej nawet