Strona 30 z 62 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 616

Wątek: Zdjęcia Muzykanta

| OlyJedi
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Odp: Zdjęcia Muzykanta

Prawda. Z wielką przyjemnością zaglądam na Jankową witrynkę.
    Pozdrawiam, Andrzej.
    E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Dziś zapraszam w rejony Zabrzeży i Tylmanowej:
    http://as.elte-s.com/patrz/1145/01.htm
    http://as.elte-s.com/patrz/1144/01.htm

| OlyJedi Awatar kurokial
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Kurna co TY robisz, że masz tyle czasu na łażenie? Też tak chce
    zZz

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kurokial Zobacz posta
    Kurna co TY robisz, że masz tyle czasu na łażenie? Też tak chce
    Pilnuję komputerów, żeby były grzeczne, pstrykam trudne kadry, komponuję, projektuję elektronikę dla medycyny, testuję wyposażenia medialne dla użytkowników komercyjnych, uczę, piszę... to w tym roku
    Trzeba skończyć liceum ogólnokształcące, jak sama nazwa wskazuje - ogólnie kształci

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Kurde,nie pijesz to i nie sikasz,ale czemu nie spisz

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Kurde,nie pijesz to i nie sikasz,ale czemu nie spisz
    A nie, nie, pospać to ja lubię do ósmej. Co najmniej. Chyba, że się gdzieś wybieram w góry, to wtedy cierpię.
    Wiecie, tak po dziewiątej to korków nie ma, w tramwajach puściutko, nikt się nie pcha... Tylko trzeba wrócić przed szczytem, najlepiej przed drugą ))

Awatar szczupak
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Ale piękne miejscówki znalazłeś, świetne foty. Polska to niebrzydki kraj nie ma co.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez szczupak Zobacz posta
    Ale piękne miejscówki znalazłeś, świetne foty. Polska to niebrzydki kraj nie ma co.
    Polska, a szczególnie Małopolska. Strasznie sobie cenię to, że w godzinkę z Krakowa można wyskoczyć w takie miejsca. Cenię sobie też to, że poza Babią, Turbaczem, może Luboniem (no i Tatrami), reszta nie istnieje w świadomości przeciętnych turystów i dzięki temu tamte miejsca zachowały swoją naturalność. Choć wieś zmienia się, niestety w najgorszą z możliwych stron, ale coś drgnęło i powoli przestaje się bezrefleksyjne wyburzanie drewnianych chałup, za sprawą przede wszystkim ''miastowych'', chętnie kupujących takie stuletnie i starsze zabytki.
    Generalnie obowiązuje zasada: im większe zapupie, tym mniej tandety. Najgorzej jest na Podhalu i poza enklawami niedostępności nie polecam tam szukać kadrów.

| OlyJedi Awatar kurokial
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Pilnuję komputerów, żeby były grzeczne, pstrykam trudne kadry, komponuję, projektuję elektronikę dla medycyny, testuję wyposażenia medialne dla użytkowników komercyjnych, uczę, piszę... to w tym roku
    Trzeba skończyć liceum ogólnokształcące, jak sama nazwa wskazuje - ogólnie kształci
    Co nie tłumaczy, że masz prawo mieć tyle wolnego czasu. Podziel się z innymi średniakami :P
    zZz

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kurokial Zobacz posta
    Co nie tłumaczy, że masz prawo mieć tyle wolnego czasu. Podziel się z innymi średniakami :P
    Małe wymagania. Spłacone mieszkanie, oszczędne, niewielkie, brak samochodu, jakichkolwiek domków w górach, brak parcia na luksusy, korzystanie z darmowych rozrywek, tani... sprzęt foto
    Przedmioty nie kradną mi mnie. Bardziej cenię sobie czas niż materię. Z inwestowania wyrosłem, zbieranie na starość nie ma sensu, nie ma się co oszukiwać, teraz jest życie, na starość będzie coraz trudniejsza egzystencja i wspomnienia. Za... 10 lat skończą się duże wyprawy (kolana siądą, jak każdemu), za 30 - jakiekolwiek wyprawy. Koniec zakładam następująco: jakieś pięć metrów kwadratowych w domu starców i stos książek (elektronicznych, żeby dało się ustawić czcionkę 48 punktów Istnieje też szansa niemała, że koniec nastąpi wcześniej.
    Jedynie żałuję, że chwilę trwało, zanim to zrozumiałem. Jednak też cieszę się, że w większości wypadków trwa to jeszcze dłużej.