Masakrer w Twoich stronach zdaje się być bardziej kolorowo niż u mnie ! Ja mam tu dość szaro buro, za to rozgwiazd nie brak. Takich pomarańczowych, też masz ?
A no i potwierdzam, meduza Agumar nie jest jadowita. Przytuliłem taką niechcący to wiem![]()
Witaj Hrr.
Dopiero niedawno dotarlo do mnie, ze jestes w Cartagenie.
Owszem u mnie jest kolorowo, ale trzeba wiedziec gdzie dac nura
Tych pomaranczowych rozgwiazd jest najwiecej,chociaz dawniej spotykalam rozniez inne, ale wszystko po malu zanika.
Ciesze sie, ze sprawdziles na wlasnej skorce, ze Aguamar nie jest jadowita, bo tylko ze wzgledu na jej rozmiar mozna dostac zawalu jak sie z nia ktos zderzy
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Fajne zdjęcia. Aż mi się zachciało kupić obudowę podwodną do XZ-1. Ale taki wydatek nie ma chyba sensu na dwa tygodnie wakacji.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 18.07.11 o 21:35 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Masakrer jakby nie bylo swiat podwodny to tecza kolorow![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No proszę pani i hiszpańska inkwizycja występuje pod wodą znaczy nikt się nie spodziewaco do gatunków ryb to to w niebieskich płetwach to płetwal błękitny.
Pozdrawiam nurowoooooplum
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie