Strona 5 z 41 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 404

Wątek: Podwodne przygody, czyli Masakrer Torpedo UW foty.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Rewelacja. Tak pozytywnie zazdraszczam dla mnie bariera nurkowania jest nie do pokonania.
    Dzieki Aniu. Niestety mieszkac w takim miejscu jak ja i bac sie wody to grzech

Cytat Zamieszczone przez taztaz Zobacz posta
    No proszę pani i hiszpańska inkwizycja występuje pod wodą znaczy nikt się nie spodziewa co do gatunków ryb to to w niebieskich płetwach to płetwal błękitny.
    Pozdrawiam nurowooooo plum
    Taz, uwazaj bo hiszpanska inkwizycja jeszcze sie nie skonczyla , a ten pletwal blekitny to sobie chcial kamien na szyji uwiesic aby lepiej schodzic w dol
    Pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Mowisz,ze to co wydziela ten kisiel to osiaga 90cm dlugosci??
    E tam pod woda wszystko sie duze wydaje,a i nudystow tez nie brakuje.
    Owszem pod woda wszystko wydaje sie wieksze, a jak nie, to sie zrobi makro i tez natychmiast bedzie w imponujacych rozmiarach.
    Z nudystami przeba uwazac, bo mozna pomylic co nieco z osmiarnica...

Dopiero w weekend wybieram sie na kolejne lowy, ale zalezy czy pogoda dopisze.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 20.07.11 o 23:31 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Backstage z moich pogoni za rybami i nie tylko
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	backstage 1.jpg
Wyświetleń:	88
Rozmiar:	240,9 KB
ID:	51484   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	backstage 2.jpg
Wyświetleń:	88
Rozmiar:	222,2 KB
ID:	51485  

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez masakrer Zobacz posta
    Z nudystami przeba uwazac, bo mozna pomylic co nieco z osmiarnica...

to chyba był turysta z Czarnobyla.
    przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Orzesz Ty, orzesz! Mało brakowało, a przegpiła bym takiego wątku Masakra normalnie, tfu, rewlacja Zazdroszczę Ci no, tak z całego serca mego podłego
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

| OlyJedi Awatar Hrr
    Mieszka w
    Las Palmas
    Siła reputacji
    93
    Moja galeria
    Witaj Hrr.
    Dopiero niedawno dotarlo do mnie, ze jestes w Cartagenie.

Owszem u mnie jest kolorowo, ale trzeba wiedziec gdzie dac nura
    Tych pomaranczowych rozgwiazd jest najwiecej,chociaz dawniej spotykalam rozniez inne, ale wszystko po malu zanika.
    Ciesze sie, ze sprawdziles na wlasnej skorce, ze Aguamar nie jest jadowita, bo tylko ze wzgledu na jej rozmiar mozna dostac zawalu jak sie z nia ktos zderzy
    Pozdrawiam
    A widzisz to ciekawe, bo w zasadzie nie mamy do siebie za daleko a jednak różnice w tym co kamienie są widoczne. Ryby są te same ale "zielsko" inne mniej jest odcieni czerwieni, purpury. Ewentualnie bardzo płytko.
    Rozgwiazdy widziałem tylko pomarańczowe i brązowawe, tak od 5m w dół można się ich naoglądać do woli. Było trochę ośmiornic ale się zmyły gdzieś i w lipcu widziałem może ze 2-3.
    Rób proszę jak najwięcej tych zdjęć ! Dziś nurkowałem po raz ostatni, w poniedziałek muszę wracać A dzięki temu topicowi sobie chociaż miło wspominał będę
    Pozdrawiam

Zapraszam na Instagrama

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Hrr Zobacz posta
    A widzisz to ciekawe, bo w zasadzie nie mamy do siebie za daleko a jednak różnice w tym co kamienie są widoczne. Ryby są te same ale "zielsko" inne mniej jest odcieni czerwieni, purpury. Ewentualnie bardzo płytko.
    Rozgwiazdy widziałem tylko pomarańczowe i brązowawe, tak od 5m w dół można się ich naoglądać do woli. Było trochę ośmiornic ale się zmyły gdzieś i w lipcu widziałem może ze 2-3.
    Rób proszę jak najwięcej tych zdjęć ! Dziś nurkowałem po raz ostatni, w poniedziałek muszę wracać A dzięki temu topicowi sobie chociaż miło wspominał będę
    Wiesz, osmiornice to modre glowy i zrywaja sie kiedy wzbiera fala turystow.
    Ja zazwyczaj jak nurkuje widuje wiele, ale teraz kiedy poluje na nie z aparatem jakos skutecznie mnie unikaja

Oczywiscie nie martw sie, bo bede robic zdjecia, tylko pewnie pogoda u ciebie tak samo zarkecona jak i u mnie, od czasu do czasu pada, wieje starszny,goracy wiatr, a woda w morzu zmacona jak cholera.
    Bedzie trzeba poczekac az sie troche wyklaruje.
    Na szczescie mnie sie nie spieszy,bo zazwyczaj nuruje do konca pazdziernika, poczatku listopada, a w tym roku byc moze i dluzej jesli zrobie wreszcie kurs.
    Pozdrwiam

Cytat Zamieszczone przez Wieprz Zobacz posta

to chyba był turysta z Czarnobyla.
    Zaraz z Czernobyla....dla mnie bez watpienia to byl tutejszy nacionalny turysta, najprawodpodobniej z Madrytu.
    Przeciez juz ci mowilam, ze cerdo iberico jest najlepszy
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 22.07.11 o 14:55 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar iszi
    Mieszka w
    GrangeOverSands
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Bardzo ciekawe!!!..... tak z ciekawosci ile kosztuje taka obudowa??

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Lolita Zobacz posta
    Orzesz Ty, orzesz! Mało brakowało, a przegpiła bym takiego wątku Masakra normalnie, tfu, rewlacja Zazdroszczę Ci no, tak z całego serca mego podłego
    Zamiast zazroscic, zabierz do walizki na wakacje po cieplych krajach maske i pletwy i sama sie uganiaj za rybkami

Cytat Zamieszczone przez iszi Zobacz posta
    Bardzo ciekawe!!!..... tak z ciekawosci ile kosztuje taka obudowa??
    Opisalam ci wszytko na Priv
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 22.07.11 o 15:01 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar Quentin35
    Mieszka w
    Żagań
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Backstage z moich pogoni za rybami i nie tylko
    O ja...syrena

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar droplet
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Hrr Zobacz posta
    możesz złapać rozgwiazdę, nie gryzie i sprawdzić na mniejszej głębokości kolor. Pierwszy kolor, który pochłania woda to czerwony dlatego zwierzątka mieszkające/chowające się w jaskiniach są najczęściej czerwone.
    Mniej inwazyjny sposób to oświetlanie latarką, można się bardzo zdziwić tym co mieszka pod nawisami w cieniu nawet na małych głębokościach.