Maćku, Ryśku bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarze. Ja właśnie piję...ale tylko kawę jeszcze przecież przed 13.00![]()
Maćku, Ryśku bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarze. Ja właśnie piję...ale tylko kawę jeszcze przecież przed 13.00![]()
Chłopie jesteś w błędzie! Coś mi się zdaje, że 13 nie obowiązuje juz od (ładnych) paru dni!![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Na pewno będę częściej zaglądała, tylko do tej pory jakoś czas nie pozwalał, ale warto![]()
Dzisiaj postanowiłem Wam pokazać fotki MG namierzonego przy okazji wizyty na placu zabaw.
Będę wdzięczny za opinie i komentarze![]()
Wybralem dwojeczke![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tak ,ja też dwójeczka.
W moim przypadku wybieram dwójkę i trójkę. Gdyby trójka była skadrowana nieco szerzej mogło być jeszcze lepiej przynajmniej dla mnie.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Waruga, Leon bardzo dziękuję za odwiedziny i słowo komentarza![]()
Rol6 niestety nie dało się szerzej kadrować ze względu na samochód stojący bezpośrednio przed rzeczonym obiektemMoże uda się następnym razem na co liczę bo autko jest piękne.
MG jest na tyle ciekawym oldtimerem, że mógłbys śmiało pójść w kompozycje fragmentów auta - chromy, wypukłości, przetłoczenia, może deska rozdzielcza. Można też wtedy ładnie zagrać głębią ostrości, plastyką.