Strona 46 z 166 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1652

Wątek: macieknr1 - moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar madziazywczak
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    raz zdjęcia wychodzą lepiej raz gorzej. raz się za nie obrywa raz się jest chwalonym.myślę, że należy każdą wypowiedz i radę przeanalizować i pamiętać o niej na przyszłość, a nie cały czas negować wypowiedzi bardziej doświadczonych osób (i nie mówię tu o sobie).
    a jesli chodzi o emocje. to jakie emocje ma w sobie to zdjęcie https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1309173692
    "Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
    http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar macieknr1
    Mieszka w
    DUBLIN ( Polakowo )
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    ale ja nie neguje pisze o tym jak ja to widzę jestem bardzo wdzięczny moim kolegom i koleżanką którzy dzielą się ze mną opiniami i radami i z większością się zgadzam a z niektórymi nie do końca .Zgadzam się z twoim stwierdzeniem ,że raz jest dobrze a raz gorzej ,byłem świadomy tego przenosząc mój wątek ze zdjęciami tu liczę na bardziej doświadczonych fotografów ,i ich zarówno złe i dobre opinie na temat moich prac .I liczę że z czasem pozytywne opinie wyprą te negatywne a moja fotografia zyska na tym i zamieni się z fotografii byłe było na świadomą .... ale się rozpisałem i rozmarzyłem hmmm a teraz do pracy rodacy pozdrawiam i dziękuje wszystkim za opinie i rady jestem otwarty na kolejne

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    64
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez macieknr1 Zobacz posta
    tak niestety wiem pan był w ruchu a ja tryb A i niestety lekko poruszone dzięki ,że wpadłeś
    Maciek, skoro sam wiesz, ze zdjecie jest poruszone..kadr tez bez przemyslenia, ciachnoles gosciowi rece...to po co wstawiasz takie cos do galerii?
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Mieszka w
    DUBLIN ( Polakowo )
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    czasem niestety tak mam i niestety coraz bardziej przychylam się twojemu zdaniu zdjęcie zostanie usunięte przepraszam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    64
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez macieknr1 Zobacz posta
    czasem niestety tak mam i niestety coraz bardziej przychylam się twojemu zdaniu zdjęcie zostanie usunięte przepraszam
    Maciek, ja nie oczekuje od ciebie przeprosin.
    Zalezy mi na tym abys zaczal troche bardziej krytycznym okiem spogladac na wlasne zdjecia (chociaz to nie zawsze jest latwe ) i nauczyl sie oddzielac ziarno od plewy
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dzuiko
    Mieszka w
    (z)Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    33
    Moja galeria
    Tu trzeba się na coś zdecydować, drogi kolego. Albo do fotoalbumu rodzinnego, albo porządne b&w reportażowe. Pamietaj też, że 14-54 sam za Ciebie tego nie zrobi...
    Powodzenia.

Mieszka w
    DUBLIN ( Polakowo )
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    moja propozycja do konkursu ,wszak teraz to logo jest Bogiem ludzie wieża w metki i loga ...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4188491.JPG
Wyświetleń:	49
Rozmiar:	76,8 KB
ID:	50374  

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    339
    Moja galeria
    Podoba mi się ta praca, moźe było by lepiej mniej pomarańczowo ale tak by trzeba było popróbować.
    Sam nie mam pomysłu na taki temat.

Pozdrawiam AP.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 1.07.11 o 11:11
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Podoba mi sie, ciekawy pomysl i wykonanie chociaz moze ciut za ciemne...? Trzeba mocno patrzalki wytezyc by dostrzec ze to LV, a to chyba wazne, skoro zdjecie konkursowe i marka ma byc czescia przeslania o ile dobrze zrozumialam...? Moglam tez zrozumiec zle, bo jeszcze porannej kawusi nie wypilam, wtedy przepraszam, zamykam sie i jak najbardziej jestem na tak I jeszcze cos, ludzie z boku mi nie przeszkadzaja tak bardzo, bo i sciane widac w tle etc etc wiec wiadomo ze fota strzelona do wystawy, ale te na samym srodku (Twoje chyba) nie daloby sie ich jakos usunac? Albo wrocic tam i zrobic zdjecie z wnetrza sklepu? Pozdr.
    Ostatnio edytowane przez nataszach ; 1.07.11 o 09:16
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    DUBLIN ( Polakowo )
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    no niestety ten cień to ja przechodziłem tamtędy i po prosty pomysł przyszedł mi do głowy chciałem uchwycić przechodniów .Logo firmy myślę ,że sam fason torebki mówi wystarczająco (takie nadgryzione jabłuszko ),z tego co się orientuje jest bardzo rozpoznawalna a i na zdjęciu nie jest motywem dominującym .Logo to ,,nowa ,, religia bez ludzi nie ma miejsca bytu bo to została wymyślona prze ludzi dla ludzi