dziękuje wam dziękuje iza zaczynam z Street foto i to pierwsza moja seria zapraszam![]()
dziękuje wam dziękuje iza zaczynam z Street foto i to pierwsza moja seria zapraszam![]()
ok to już wszystkie zdjęcia wiem jest ich sporo ale, proszę o pomoc które z nich wobec was przedstawiają coś co was poruszyło . Jeśli tak proszę o napisanie które i dlaczego a jeśli nie hmm m ,proszę o konstruktywną krytykę pozdrawiam![]()
fajny jest grajek.
także ciekawym zdjęciem jest bezdomny pan z panem przy bankomacie. szkoda że ostrość troszkę uciekła.
drugie zdjęcie bezdomnego chyba lepsze by było kadrowane z poziomie z pokazaniem całej postaci. tak troszkę "nogi w śpiworze" są ucięte
ludzie na ławeczce: szkoda że nie do przodu.
ciekawa jestem a jak wygląda, w kolorze, zdjęcie odpijającej się wieży??
zdjęcie parku z wodą: zauważ że z przodu masz czarną plamę, a z tyłu znów zdjęcie jest prześwietlone.
ostatnie zdjęcie: szkoda tego pana z lewej ;P
rysunki na ścianie fajne. tylko z drugim szkoda tej pomarańczowej rury. nie dało się jej jakoś obejść??
Ostatnio edytowane przez madziazywczak ; 16.05.11 o 11:46
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
dwa podobne kadry na kolorowo
i znowu powrót na wieś![]()
IMHO
W poście 293 ostatnia z żonglerem - butla wygląda jak na stale zawieszona w powietrzu, lewitacja czysta magia.
W poscie 294 ostatnie z paczką kumpli (Polacy czy Litwini?), niby zdjecie pozowane, a jest naturalność ciekawe twarze i nie najgorzej oswietlone.
Osobiście cenie (może dlatego bo sam mam jeszcze opory w tym temacie) w street foto, kontakt fotografa z ulicą stad taki wybór.
pozostale zdjecia z ulic Dublina są dla mnie jakby kolejną wersją czegoś co już wiele razy na fotkach widziałem więc mnie nie poruszają albo dużo mniej.
pozdrawiam
cykaj w tym Dublinie do oporu), tam jest tyle do pokazania. Ja to zrozumiałem dopiero jak stamtąd wyjechałem ... eszzz paskudne życie
.