212 jest rewelacyjne![]()
świetny wypad
212 jest rewelacyjne![]()
świetny wypad
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Zazdroszczę Ci tych zapierających dech w piersiach widoków!!!
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
No i proszę - wyprowadziłeś Flexareta do rodziny.
Gratuluję pomysłu, sam idąc w góry zabrałbym ze sobą chyba tylko cyfrówkę.
Fajne foty i fajnie, że BW.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Eee to z cyfrowkiMialem zamysl wziac Flexa, ale w zwiazku z ograniczaniem bagazu zrezygnowalem (podroz pociagowo-autobusowa).
Przez pierwsze dwa dni podbytu jednak zalowalem, ze nie wzialem :/
Tomek
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No nawet dwie osobyw sumie...
Mam zapodac oryginala?
T.
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 8.05.11 o 11:08 Powód: Automatyczne scalenie postów
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Nie. Chodziło mi raczej o Twój stosunek do nich, czy może ich do zdjęcia ?![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
AaaaA siakies obce osoby, ktore idac sciezka w gore wlazly mi w kadr i poniekad zepsuly zdjecie (za dlugo sie zastanawialem). Widzac, ze za nimi ciagnie dluuugi sznur kolejnych "turystow" odpuscilem stwierdzajac, ze moze ich pozbede sie w "postprodukcji"
Wyszlo chyba calkiem niezle?
T.
Wyszło świetnie, ale Ci nie do końca wierzę.
Pewnie usunąłeś kolegę żony z podstawówki,
którego spotkała przypadkiem w górach.![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...