Coś takiego ?!!
Jak to wszystko postrzegacie ?
Coś takiego ?!!
Jak to wszystko postrzegacie ?
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Oj , popatrz na oryginal , po drugie robilem to napredce trzeba poczytac wszystko co sie napisalo , po trzecie nie tylko motylki - nie opowiadaj bajek ze nie mozna lepszej GO uzyskac , co do zas fetyszu to ty tak mowisz ciagle ..,nie wiem nie lubisz dobrej GO
Pozdrawiam cie cieplo.![]()
Ostatnio edytowane przez Dandelion ; 26.04.11 o 17:14
18. Kwiatek II
Witaj
Powiem ci krotko a pisalem ci wczesniej o tym czemu tak zmasakrowales kwiat , zero swiatla, kadru , GO nic , kolorystyka wyblakla calkowicie sie zlewa z tlem ktore jest nie do przyjecia.
NIE MA NIC CO BYLO BY NA PLUS!!!!
Warsztat sie klania i branie uwag pod rozwage , moze to co napisalem jest nie co ostre ale nijak moje uwagi do tego co pokazujesz., zero ostrosci.
Pozdrawiam
P.S.
Helmuth znowu mi wytknie ze sie czepam GO![]()
Ostatnio edytowane przez Dandelion ; 3.05.11 o 17:02
To wróćmy do pierwszego po poprawkach.
Troszke lepiej , tu przynajmniej ostrosc lepsza , kadr pozostawia wiele do zyczenia, GO juz oslawiona bez rewelacji .
Propozycja moja to : wez ten kwiat albo inny zrob go na zewnatrz recze ci ze bedzie o niebo lepszy , jesli ci swiatlo dopisze a sfotografujesz go rankiem lub wieczorkiem , bedzie milo popatrzec.Tutaj zasadnicza sprawa skupia sie na tym ze ten kwiat nie ma zycia jest taki nijaki , brak swiatla nie dodaje mu uroku tylko oszpeca , poza tym uczepiles sie tej sciany i robisz w tym klimacie gdzie nie masz mozliwosci pokazac go pieknie ani w lepszej juz GO ! ktora zapewne skrytykuje Helmuth
Pozdrowionka.![]()
>> Dandelion
Dziękuję bardzo za cenne wskazówki, ale proszę
nie wspominaj w każdym wpisie Helutha.
Cenię was obu i nie chciałbym być źródłem sporu.