To może Janko Muzykant
11.
To może Janko Muzykant
11.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
podoba mi sie zdjecie nr 6
pochwala nalezy sie za pomysl , to zestawienie starego z nowym
kontrast pokazujacy jak czasami przechodzac w miescie 2 ulice dalej mozemy zobaczyc inny swiat
natomiast wydaje mi sie ze za duzo tam kontrastow pomiedzy zbyt mocno naswietlonymi obszarami a ciemnymi tak jakby gorna czesc byla przepalona no i troszke duzo tam jest wszystkiego , drzewa , kable , dzwigi , rusztowania
moze warto bylo by zrobic ponownie to zdjecie jak juz skoncza budowe
zniknie dzwig i rusztowania no i moze przy innym bardziej miekkim oswietleniu (blizej zachodu slonca)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
jak dla mnie w takim zdjeciu brakuje dramatyzmu
bo skoro nazwales zdjecie Janko Muzykant to rozumiem ze chciales pokazac biednego chlopca ktory gra zeby zarobic pieniadze
nie mam doswiadczenia w fotografowaniu ludzi , ale patrzac na niektore fotografie z forum potrafia one poruszyc i pokazac jakis dramatyzm sytuacji , jakies emocje a mi tego w tym zdjeciu brakuje
zreszta dlatego sam takich zdjec unikam bo uwazam ze nie jest latwo wyczuc to cos co powoduje ze takie zdjecie oglada sie z zapartym tchem
oprocz tego kadr centralny troche nudny
a na plus swiatlo widac ze zdjecie robione blisko zlotej godziny
Ostatnio edytowane przez Centus ; 9.04.11 o 17:35 Powód: Automatyczne scalenie postów
Sztorm analogowo
12
Sztorm cyfrowo
13
Sztorm analogowo bardziej mi się podoba, jest bardziej wiarygodny.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Z wszystkich dotychczasowych fotek najlepsza 6. Takie zestawienia mogą wyjść bardzo ciekawie, choć bałagan w kadrze niestety jest, ale w takiej sytuacji ciężko byłoby go uniknąć . Z ostatnich za rol6 analogowo bardziej mi się podoba.
Jak dla mnie "sztorm analogowo" jest ciekawe.
Mój pierwszy ptaszek
14
zdjęcie nr 5 (kwiat) najbardziej przypadł mi do gustu - pozdrawiam
Gdybym potrafił usunąć te plamki, byłby jeszcze ładniejszy![]()