Nice![]()
Nice![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Pierwszy z ostatnich zakątków- zajefajny!!!
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
A mnie bardziej "pasuje" drugi (Zaproszenie) ze skrzynką na listy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję za przemiłe i łechcące me nadwątlone ego opinie
Ten dziwny budynek na pierwszym zdjęciu (z ostatniej wrzutki) to jakieś pomieszczenie gospodarcze w Parku Oliwskim przy ogrodzie botanicznym. Muszę się tam jeszcze wybrać gdy światło będzie po dobrej stronie, bo teraz domek był w cieniu i cudem udało mi się coś wykrzesać.
Poniżej kolejna waryacja na temat tczewskiego mostu. Bardzo go lubię ale wiem, że gdzieniegdzie już dawno nastąpił przesyt (mam nadzieję że tu jeszcze nie)
Światło ładnie pokolorowało i wymodelowało, zatem dziś - Most Tczewski w tonacji GOLD![]()
Nie rajcują mnie kury i polne bruzdy ale ostatnie "mostowe" fotki daja czadu.....
Zajefajne te ostatnie foty. Powtórzę, za Rafałem, że naprawdę wypracowałeś fantastyczny i rozpoznawalny styl. Tylko pozazdrościć konsekwencji.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Te mosty mają wielkie fotomożliwości i już zaczyna to być przez Ciebie uwidaczniane ( co za wyraz mi wyszedł ! ).
Pierwsze mostowe - klasa!