to teraz z innej bajki też z mojej fabryki
szoty z Musicalu CABARET, którego jako Teatr jesteśmy współproducentami. Niestety tylko taka perspektywa gdyż nie mogę się oderwać od heblitaka praca
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ostatnie dwie wrzuty też bardzo dobre. Z koncertowych to tak najbardziej czwóreczka. Fajnie wyszło to, to... ciacho w półmroku
Za to z kabaretu zdecydowanie zachwiciła mnie 9. Kobieta wygląda tak jak by się unosiła w powietrzu nad postaciami w ledwo zauważalnych światłach świec. Rewelacja jak dla mnie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
nie ciacho ale bułeczkapieczywo może być bagietka albo inny rogalik.
Lolita Ta scena co się podoba to techniczna miazga, osoby które to wykonują czyli Natalia i Monika jakoś nie bardzo trafiają w światło, świeci jeden reflektor kierunkowy, o bardzo małej średnicy słupa światła 5 cm w tył i już się nie mieści w świetle. nawet krzyżyki znaczniki nie pomagająwiec zawsze leci wiązanka oczywiście nie słyszana dla innych .
![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Szoty z Musicalu CABARET bardzo fajne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA