@Bernard 74Twoja wersja rzeczywiście ostrzejsza, chociaż moja mi się również podoba, jakoś uczuciowo z nią jestem związany
@Holek, niestety tylko pionowy kadr tej uliczkiale w całości, (bez przycięcia do 2x3) wygląda tak jak poniżej.
@Bernard 74Twoja wersja rzeczywiście ostrzejsza, chociaż moja mi się również podoba, jakoś uczuciowo z nią jestem związany
@Holek, niestety tylko pionowy kadr tej uliczkiale w całości, (bez przycięcia do 2x3) wygląda tak jak poniżej.
Trójka z ostatniej wrzuty mi się najbardziej podoba i ta z targiem owoców, choć wydaje mi się że brakuje ostrości w tej focie, może kompresja zeżarła.
Chciałbym dla kontrastu zobaczyć zdjęcia tych miejsc z dzisiejszego poranku. Pozdrawiam
Stragan owocowy ratowałem jak tylko można było, byliśmy w Sakkali około godziny 17.00 a o 17.30 robi się tam w zimie już ciemno
Ne sądzę żeby w Hurgadzie działo się za dużo złych rzeczy. To zamknięte i miasto tylko dla turystów. Każdy Egipcjanin chcący wejść do turystycznej części musi mieć przepustkę !
Dorzucam jeszcze dwa zdjęcia oddające klimat tej części miasta. Gdzie napisy są przeważnie po rosyjsku, angielsku i arabsku.
Ostatnie jest świetne.
Zawsze mnie dziwiło to zamykanie miast i odgradzanie turystów od reszty społeczeństwa. Z jednej strony może i jest bezpieczniej ale z drugiej nie poznaje się tej prawdziwej twarzy kraju który się odwiedza.
NO to koniec serii egipskiej![]()
Dzisiaj chciałem Wam pokazać i zapytać o opinie na temat zdjęć pseudo studyjnych. świeconych poprzez parasolkę z lewej Metz 48 oraz mały softbox z prawej Metz 58-af1.
Ostatnio edytowane przez acidmk ; 7.02.11 o 11:01
Jak malujesz na czarnym to maluj takim samym czarnym.Czarny ma wszystkie kolory w sobie,ciezko go dobrac.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Witajcie,
Dzisiaj pierwsze próby koncertowe z XZ-1. Ja wiem że to nie sprzęt na takie imprezy, ale mimo wszystko dzielny był
Panie i Panowie...Indios Bravos - Juwenalia UW 2011