dwojeczka superek , ciekawa cala seria.![]()
dwojeczka superek , ciekawa cala seria.![]()
Bardzo dziękuje za ostatnie oceny i komentarze.
Dzisiaj jedne z ostatnich zdjęć z Egipskiej serii, wschód słońca nad morzem czerwonym.
Czwóreczka z ostatniej najciekawsza moim zdaniem najmniej tego kamiennego bałaganu, a ta jago część która została dopełnia kart od dołu
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Z ostatniej wrzuty najbardziej podoba mi się trójka. Wolę jak coś konkretnego mimo wszystko można znaleźć na pierwszym planie.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Bardzo dobra trojeczka z ostatniej serii![]()
Mi się nie podoba ostatnia wrzuta, technicznie jest dobrze ale kadry jakieś takie strasznie puste, wygląda to jakby główny pierwszoplanowy motyw zdjęcia został wycięty i zostało tylko tło. Mogłeś poszukać jakichś falochronów, łodzi lub czegokolwiek co wypełniłoby tą pustkę. Pozdrawiam
Bardzo dziękuje za wasze wejścia i komentarze.
Tak jak pisałem to wschód słońca i odpływ jednocześnie, w związku z tym kamienie wyszły![]()
Da mnie efekt był niesamowity...ta feria kolorów i w oddali dźwięk modlitwy muezina. brzmi to mniej więcej jak tutaj, lecz nie jest drażniąca tylko uspokaja.