Bardzo staranne, a tym samym udane te ostatnie kadry! : ) Poziome mnie bardziej 'leży'. Ładna tonacja : )
Pozdrawiam : )
Bardzo staranne, a tym samym udane te ostatnie kadry! : ) Poziome mnie bardziej 'leży'. Ładna tonacja : )
Witaj
Ostania wrzutka jakos do mnie nie przemawia , takie troche bez pomyslu , no moze ostanie zdjecie przykuwa uwage, IMHO ta seria nieudana.
Jak nie za mala GO to znow zabraklo swiatla , oprocz tego motyw sam gubi sie w tle , ale jak napisalem to moje skromne zadanie.
Pozdrawiam
Z ostatniej tylko jedenastka interesująca - reszta to ćwiczenie, z poprzedniej niezły kadr pionowy
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Kadry nie są złe - przyjemne, wiosenne, sympatyczne : ) Mnie tam się spodobały, może nie są wybitne, ale mają coś w sobie z delikatnej wiosny : )
Najbardziej 11, z tym fajnym, wyglądającym jak swoisty księżyc dla kwiatów bokehem : ) ładnie maluje ten obiektyw! : )
Troszkę mało-kontrastowe te ujęcia,poprawa kontrastu zmieniłaby wiele. Ale 13. jest bardzo ładnie namalowana. GO jak i kadr na + : )
piękne prace, szczególnie te krajobrazowe... pozdrawiam![]()
Bardzo dobre foto. Świetne kadry.
"Ostatnie" - świetne.
Pozdrawiam.