Doskonale to rozumiem i zdaję sobie sprawę z takich wypadkówTym większe brawa, że bardzo fajnie połączyłeś focenie koncertu z lampą i zachowałeś klimat.
Doskonale to rozumiem i zdaję sobie sprawę z takich wypadkówTym większe brawa, że bardzo fajnie połączyłeś focenie koncertu z lampą i zachowałeś klimat.
Bardzo dobre zdjęcia 155 i 157. Widać pewną bliskość względem muzyków, użycie lampy błyskowej uwydatniło dynamikę sceny (w szczególności w 155).
MK
155 i 156 - super.
Gratulacje.
Pozdrawiam.
Ostatnie koncertowe bardzo ładne ze wskazaniem na 155.
Bardzo się cieszę ze koncertówki się podobają. Już rok mam możliwość ćwiczyć się w tej dziedzinie i widzę efekt, łatwiej przychodzą te zdjęcia niż na początku. Niech tylko jeszcze portal się wygryzie i w ogóle będzie gitarka.
Ale tymczasem wróciłem do siebie. W swój żywioł i świat. Pogoda cudna, frajdy co nie miara. Oby jak najczęściej
160.
161.
162.
163.
PS. gdyby do kogoś przybłąkał się jakiś porzucony i niekochany 9-18 to chętnie przygarnę
Ostatnie najlepsze MZ.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Mnie najbardziej podoba się 161.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
163, gdyby jeszcze słoneczko było gwiazdką (nie taka regularna plama)
Też próbowałem pod słońce, na śniegu, ale mi nie wychodzi![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witaj
161 za piekna swiatlo , ladnie ta zima sie prezentuje.![]()
Helmuth zaraziłeś mnie tą gwiazdką, pomyślę co da się zrobić w temacie
160 bądź 163 to chcę sobie ufizycznić. Martwi mnie tylko spadek jakości zdjęć po przejściu przez photomatixa i nie wiem czy przy 40x30 nie będą zbyt mydlane.
Co myślicie o "niebieskich" cieniach na śniegu ? Słyszałem twierdzenia że powinny być szare, a wszelkie inne świadczą o źle dobranym WB. Kiedy mnie wydaje się że skoro kolory na zdjęciu zgadzają się z tym jak daną scenę widziałem to jest OK. A ja widziałem niebieskie cienie.