kompletnie nie trafia do mnie ta kibelkowa seria, chociaż jestem pod wrażeniem przedsięwzięcia![]()
kompletnie nie trafia do mnie ta kibelkowa seria, chociaż jestem pod wrażeniem przedsięwzięcia![]()
za Karolem
jestem na nie...
mało smaczne mi sie to wydaje...
pozdrawiam
Hmmm, instrukcji krok po kroku...noo jeszcze zapomniałaś o spuszczeniu deski...krok w dobrą stronę...baw się dalejCiekawy eksperyment
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dziękuję za opinie
![]()
E-520, ZD 50mm , ZD 8mm czasem E-3 i 70-200mm, FL50R
Ostatnią wrzutę traktuję w charakterze ciekawego eksperymentu, technicznie może się podobać, temat już mniej...
Ja również wolę Twoje makro.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Chciałbym popatrzec na makro bez winietkiseria w toalecie jak dla mnie ciekawa choć model chyba za bardzo sie wczuł. Zazdroszcze talentu i czasu ktory mozesz poswiecic na prace w PS. Jak ty jestes poczatkujaca to ja stracilem 10 lat
![]()
pozdrawiam i prosze o wiecej
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
co do PS'a kiedyś patrzyłam jak kolega grafik pracuje i trochę się nauczyłam w nim pracować
oto kolejne moje wypociny w mini studiu chłopaka:
E-520, ZD 50mm , ZD 8mm czasem E-3 i 70-200mm, FL50R
dwa pierwsze bardzo fajne. z naciskiem na drugie->świetne
ostatnie - mnie osobiście się wogóle nie podoba. wygląda tak jakby na puste tło doczepić parę rzeczy które będą udawały twarz.
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Witam.
Dwójka, bardzo dobra. Może trochę więcej czoła. Prawie czuje się zapach.