Odgrzebuję swój wątek...dzisiaj zabawy ze światłem błyskowym i owocami
Ciekawe jak Wam się spodobają ?
Odgrzebuję swój wątek...dzisiaj zabawy ze światłem błyskowym i owocami
Ciekawe jak Wam się spodobają ?
Hahahaha, genialny pomysl!) Podoba mi sie
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
fajne. super pomysł
pierwsze najlepsze moim zdaniem.
z tych zdjęć na których są dwie pomarańcze wydaje mi się że tylko jedna jest ostra. na pewno taki efekt miał być - jedna ostra na pierwszym planie druga mniej ostra na drugim planie. tylko wtedy wzrok biega od jednej do drugiej i ten delikatny brak ostrości troszkę przeszkadza. może jakoś je inaczej ustawić?!?!
takie moje spostrzeżenia![]()
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
ja pierdziule, dooobreeee
a czy tło i podstawa to we własnym zakresie czy w PS? (bardzo fajne ciemne, i te lustrzane odbicia)
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Dzięki
Żaden PS, tło czarne matowe...tak żeby pochłaniało światło, i podkładka o takaBłyskane przez dwie lampki metz po obu stronach. Ot cała tajemnica.
witam! pomysł z pomarańczami świetny!![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Gratuluje pomysłuAle po co mała go ?