i nie ruszymy z konkursem dopóty 12stu prac nie zbierzemy![]()
i nie ruszymy z konkursem dopóty 12stu prac nie zbierzemy![]()
Tak? No to trza działać...
Może być jeszcze ciało pedagogiczne![]()
Ja dołożyłem ciało stałe przetworzone... nieco.![]()
Jak widać... nie widać różnicy. Raptem 4 dodatkowe zdjęcia w ciągu kolejnego tygodnia. Niektóre tematy są mało nęcące. Trzeba też przyznać, że czasami nie ma się niczego do wrzucenia. W ten sposób można czekać w nieskończoność na zdjęcia w konkursie.
Wracamy do starej formuły. Jeden tydzień oczekiwania na zdjęcia konkursowe.
Ostatnio edytowane przez hades ; 24.10.10 o 14:31 Powód: literówka 3->4
Głosujemy.
Chyba się konkurs trochę przeterminował "Głosowanie do niedzieli, 31 października, godziny 20:00" ?
OM1
Ale głosów ciągle Ci przybywa, to co się martwisz? Że icelander Cię dogoni?![]()
Przecież wiesz - to jak z gonieniem króliczka, już go prawie masz, a za chwilę możesz musieć obyć się smakiem.
Hades ma wgląd we wszystkie dane, jak ogłosił termin, to sądzę, że głosy przeterminowane odrzuca, ale co ja tam mogę wiedzieć...
Miłego wieczoru, bo wyników spodziewam się jutro przed południem.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja tam nie wiem, komu przybywa a komu ubywa, tak się tylko zastanawiam, bo nie został zamknięty a termin minął, ale widocznie za krótko tu jestem i nie znam zwyczajów. Pozdr.
OM1
TUZnajdziesz niektóre odpowiedzi.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro