A co mi tam, zachęcę jeszcze do głosowania.
Nagroda dla jednego z głosujących to kalendarz Olka na 2007 rok - Alcheringa.
Sorki, nie chciało mi się strasznie szurać z kalendarzem do studio.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
gratulacje LubMich! niezla przewaga...
czy mogbys napisac troche o tym zdjeciu bo jest bardzo ciekawe (chociaz IMHO jak dla mnie za ciemne)....
pozdrawiam
BTW.
RadioErewan chyba musimy przestac brac udzial w konkursie bo psujemy statystyki :P pokonales mnie jednym glosem :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Gratuluje
Chyba mam spaczony gust jeszcze żadna fotografia na którą głosowałem nie wygrała, ale przynajmniej w tym konkursie zajeła trzecie miejsce
Co do zwycięskiej fotografii zbyt ciemna i za obszerny kadr IMHO
Ale szczerze jeszcze raz gratuluje
Dzięki wielkie wszystkim za głosy.
Co do zdjęcia: Zdjęcie zrobione na ślubie znajomych - to jest powrót z kościoła![]()
Oświetlenie z tyłu to samochód, na samym zdjęciu jest zaprzęg - pięć koni, oraz co trudniej już wypatrzeć sześciu luzaków z tyłu (widać lance).
Może podstawowe ustawienia z exifa: E1+14-54, 54mm, czas 1/20, F3,5, iso400.
tu odrobinę większe zdjęcie trochę mniejsza kompresja i ciemniejsze odrobinkę tło co jest przy tym zdjęciu dość znaczące.
Gratulacje dla zwyciezcy!))
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ja też gratuluję, świetne zdjęcieGdybym mogła oddawać 3 głosy, zagłosowałabym na 10. i 25. Ciekawa ta edycja była.
Rowniez przylaczam sie do gratulacji.
GRATULEJSZYN !!! - zasłużone zwycięstwo
I tak przy okazji wtrące koledzy lustrzankowcy , że moja fotka nr.2 powstała przy użyciu olympuska C 765 i jak się prezentuje na tle wykonanych lustrznkami ???
a czy gdzies bylo powiedziane ze ma byc lustrzankaZamieszczone przez robin102
moja fotka nr23 (trzecie miejsce) zostala zrobiona Olkiem C4000z :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać