Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: mojeKadry / Marun

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    ktotek - to kraniec Gór Stołowych usytuowany w okolicach Skalnego Miasta w Adrspachu.

Warunków na ciekawy kadr niestety tam nie było i chyba górę wzięła forma nad treścią

Pozdrawiam i dziękuję za opinie

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Wiem, że krokusy to na wiosnę dość oklepany temat, ale.... hmmm każdy chce mieć swojego krokusa Na dodatek w moich stronach to jedyny znak, że wiosna się zaczęła :: pozdrawiam
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	krokusy_oly_169.jpg
Wyświetleń:	56
Rozmiar:	229,7 KB
ID:	3440  

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Z Wrocławia...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	wroc_krasnale_oly_746.jpg
Wyświetleń:	83
Rozmiar:	238,5 KB
ID:	3464  

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Mnie się podoba! Taki mały a proszę!
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Zdjęcia 4 i 5 to ostatnie kadry z wypadu do Wrocławia. Poświęciłem im sporo czasu na etapie fotografowania jak i obróbki. Jeżeli zauważycie jakieś rażące wady w obu tych fotografiach proszę o uwagi. Zależy mi tu szczególnie na kwestii technicznej zdjęcia. Pozdrawiam

Nazwa:	katedra_oly_245.jpg
Wyświetleń:	77
Rozmiar:	227,5 KB
ID:	3468  

rocco
    Gość
    Oba niezłe ale mogloby byc lepiej.
    Pierwszy pokazany z ciekawej perspektywy. Skrzat ma pod górę
    Przeszkadazją trochę elementy rusztowania i banery po lewej stronie. Moze wrto powtorzyc ujęcie, gdy remento zostanie ukończony?
    Na drugim widoczna wyrażna beczka.
    Widać, ze kadr był prostowany ale nie zrobiłes tego chyba zbyt dokładnie.

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dzięki rocco, z beczką sobie nie poradziłem choć faktycznie sporo czasu spędziłem na prostowaniu Katedry - paradoksalnie, jak ta beczka jest duża, zauważyłem dopiero jak mi na nią zwróciłeś uwagę. Co do krasnala to z pewnością jeszcze tam wrócę, niestety tym razem rusztowania były :: pozdrawiam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Krasnal z fajnej perspektywy (choć może mógłby wyełnić nieco bardziej lewą stronę kadru?). I właśnie "z parteru" robione kwiatki, myślę o krokusach, też będą wyglądały ciekawiej - aparat niech prawie dotyka ziemi!
    Fotografia to list - czeka na serdeczne przyjęcie i odczytanie

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dawno nie dodawałem nowych zdjęć... bardzo dawno, ale teraz mam zamiar co jakiś czas pokazać wam swoje fotografie .. mile widziana konstruktywna krytyka :: pozdrawiam

To miał być jesienny plener pełen mgieł nad taflą wody i szronu. I w gruncie rzeczy tak było – zimno i ciemno, a jak zaczął wstawać dzień nadeszła gęsta mgła i było... zimno i po omacku. Mimo to warto było wstać o 5.30, wsiąść w pociąg i brodząc po zmarzniętych bezdrożach czekać na ten moment...

Nazwa:	202_pazdziernik.jpg
Wyświetleń:	72
Rozmiar:	345,8 KB
ID:	40437  

| OlyJedi Awatar marun
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Wink

Dwa kadry z wiosny. Przełom Szklarki w Karkonoszach, nieco powyżej wodospadu. Pozdrawiam odwiedzających

Nazwa:	192_przelom_szkalrki.jpg
Wyświetleń:	70
Rozmiar:	306,0 KB
ID:	40462   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	193_przelom_szklarki_02.jpg
Wyświetleń:	79
Rozmiar:	337,5 KB
ID:	40463  

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów