DD. Od jakiegoś czasu z mniejszymi lub większymi przerwami staram się pstrykać fotki, z jakim skutkiem to zostawiam Państwu do oceny. Zgodnie z założeniem tego forum proszę o konstruktywną ocenę.![]()
DD. Od jakiegoś czasu z mniejszymi lub większymi przerwami staram się pstrykać fotki, z jakim skutkiem to zostawiam Państwu do oceny. Zgodnie z założeniem tego forum proszę o konstruktywną ocenę.![]()
Ostatnio edytowane przez homoinsipiens ; 1.09.10 o 22:55
cosik brak fotek![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Źle powsadzałeś adresy. Kliknij w zdjęcie na fotosiku, żeby Ci pokazało je na całym ekranie i dopiero wklej adres między _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Wiesz co, chyba źle Ci podpowiedziałem. Nie wiedziałem, że to inaczej działa niż Imageshack.us. Pod swoim zdjęciem masz link "pobierz kody" i tam musisz poszukać ospowiedniego linku. Teraz chyba dobrze mówie, jak nie to mnie poprawcie.
Ostatnio edytowane przez chimol ; 1.09.10 o 23:00 Powód: Automatyczne scalenie postów
Witaj na forum.
1. Kot sympatyczny tylko dlaczego tak pociachany, szkoda że więcej zwierzaka na zmieściło się w kadrze.
2. Dziewczynka świetnie uchwycona, kadr bardzo dobry, super kolorki i światło.
3. Kadr fajny, ciekawie zbudowany i klimatyczny - może się podobać.
A na koniec powiem jeszcze, że nie lubię ramek, ale to jest moje odczucie.
Pozdrawiam
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Spodobało mi się ostatnie. Chciałem je powiększyć, żeby się mu dokładnie przyjrzeć więc kliknąłem w nie. Przekierowało mnie na stronę główną fotosika!Kliknięcie w poprzednie powoduje to samo.
O co tu chodzi?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
zarządzaj załącznikami, wybierz z komputera lub url
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Co do wielkości fotek, które się wyświetlają to za radą Chimola skorzystałem z kodów pod zdjęciem, dzięki za pomoc. Wybrałem opcję 500px, jeżeli chcecie to mogę wrzucić większe, lecz wstyd się przyznać i złość na samego siebie jest wielka bo ostatnia fotka ostała mi się tylko w dość kiepskiej jakości, niestety oryginał mi przepadł.