Fajny kociuch![]()
Fajny kociuch![]()
jest wątek kocie fotki - tam wrzucaj![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
nie chce powielać tego samego aż tyle razy jest w galerii wystarczy![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Kotek sympatyczny świetnie uchwycony.
Małe kociaki z reguły są słodkie, lecz nie zawsze udaje się to pokazać.
Tobie się udało.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
zdecydowanie trudniej było je "dogonić" jako ze to nieoswojone kontem na sianku śpiące koty.. ten był lekko śpiący (co widać na zdjeciach) przez co wolniejszy![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
104-109
Nie przepadam jak owady są na czarnym tle, no ale to kwestia gustu : )
104 b. mi się podoba pod względem GO : )
108. jest super : )
Jak zobaczyłam 109. to pomyślałam, że to ukwiały! Super!! : )
Pozdrawiam : )
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.10.10 o 18:59 Powód: poprawa tekstu
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Gratulacje za skłonienie modeli do pozowania.
Mnie to czarne tło nie przeszkadza, same zdjęcia są tak czyste (sterylne), że kojarzą mi się z pracą w studiu, na zasadzie pucujesz liść i robaczka, komponujesz kadr przykazując robaczkowi by się nie ruszał i strzelasz fotkę. Tyle na wesoło.
A przechodząc do meritum to cała seria mi się podoba. Trafiona ostrość, właściwa GO, ładene kolorki - czego chcieć więcej.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Pierwsze trzy, bardziej mi się podobają. Połysk na liściach czy owadach, ożywia te zdjęcia.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA