A tak wogóle to gdzieś Ty był jak Cię nie było?
A tak wogóle to gdzieś Ty był jak Cię nie było?
Jako, że przymierzałem się również do tego szkła podczas długiego czerwcowego weekendu zamieszczam jeszcze dwie fotki z prośbą o ocenę. Zdjęcia robione w trakcie zachodu słońca...
48, ładne światło, szkoda uciętej góry budynkuno i sam w sobie budynek nie jest dla mnie zbyt ciekawym obiektem
49- ładne barwy ale wolałabym gdyby z prawej było więcej mijesca niż jest a z lewej mniej, teraz wydaje się jakby kadr był centralny (prawie jest) a gdyby troche nasycić to barwy byłyby jeszcze bardziej wyrazisteale ogólnie 49 na plus
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Igorra po popprawce cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@Igorra: dziękifaktycznie tak przycięte ładniej się komponuje, sam nie wiem dlaczego nie uciąłem bardziej lewej strony... ten kilwater chyba mi się spodobał
![]()
Pani sobie z tym ładnie poradziłaZdjęcie statku fajne.
No i udało się. W końcu znalazłem trochę wolnego czasu i "rozdziewiczyłem" nową puszkę
W weekend, jako że miałem niedaleko, wybrałem się do Muzeum Wsi Lubelskiej. Tak się złożyło, że akurat trwało tam "żniwowanie", co starałem się wykorzystać skrzętnie uwieczniając tradycyjne prace w polu. Poniżej pierwsza partia fotek z prośbą o oceny i komentarze.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Pani wiążąca snopki również najbardziej przypadła mi do gustu.
Gość z kosą budzi respekt
Z poprzedniej wrzuty statek bardzo mi się podoba szczególnie po poprawce Igorry.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików