Trojeczka oraz czworka najbardziej mi podchodza.
Trojeczka oraz czworka najbardziej mi podchodza.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak dla mnie "Uśmiechnięta" jest numerem jeden. Ten zawiadiacki uśmieszek ukazuje "interakcję" z obiektem, a o to przecież w fotografii chodzi, czyż nie![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
2 i 4 z ostatniej, no ta 4 to nie wiem czy tak do publikacji
PS: Widzialem Foto-KurieraWam tez radze zajrzec na galerie mlodych z wydania czerwcowego...
hmmm
chyba już czas zmierzyć się z człowiekiem..
zrób kilka zdjęć ludziom - nie tym najbliższym - bo najbliższym zawsze najtrudniej zrobić dobre zdjęcia..
komukolwiek..
sprawdź się..
pokaż ludzi!
i albo zostaniesz przy nich
albo wrócisz do subtelnych kropelek..
dobrze sobie radzisz z aparatem - jest bardzo duże prawdopodobieństwo że zaszczepisz się i wymieciesz nas wszystkich portretami
pozdrawiam
Dziękuję za miłe opinie : )) No, kilka mam portretów...ale nie wiem, czy są udane, wrzucę zobaczycie : ) Pierwsze próby, na Heliosie jeszcze, także było ciężko : )
Ciekawa jestem opinii, zapraszam : )) Jeszcze jako dodatek zimowe ujęcie, już nie z Heliosa : ) Dość nietypowe, ale je lubię : )
Ostatnio edytowane przez Subtelly ; 10.07.10 o 15:08
Szanowna młoda Damo
sledze wątek od początku ale jako ,ze jestem raczej użytkownikiem aparatu niż znawca techniki czekałem na opinie fachowców ,teraz skromnie ode mnie parę słów jako widza
dla mnie już z rozmysłem nadałaś tytuł
fotki przedstawiasz fajnie i sadzę ,że z artyzmem jak dla Twego wieku
najważniejsze to ,że są dla Ciebie siłą motoryczną w twej pasji
a i zarazem trafisz na widza które będzie je uwielbiał jaki krytykował
okiem widza skomentuje ostatnie z parasolka w śnieżycy
podoba mi się bardzo za zimowy klimat, co na skwar jak znalazł
życzę wiele radości z zamiłownia do fotografii
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
Pierwszy portret bardzo ładny.Zimowe też mi sie podoba.
Zimowe jest superTylko z dołu troche ciasno chyba ale jest fajne, bardzo
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"