I'm![]()
I'm![]()
Portret super.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki Mirek za super fotęi zwolennikom za poparcie, a teraz wstawię mój pierwszy fotomontaż sprzed roku (mam składniki)
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
Fajnie TO wykombinowane.
Klimacik - super.
Pozdrawiam.
Masz talent ...
Bardzo fajny "przedwojenny" klimacik.
Możesz przerabiać dalej...![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Temat fotomontazu i wykonanie swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo dziękuje za wizytyi komentarze o3wiście
Siadły mi korzonkii dwa tygodnie w plecy z bieganiem za robalami, a tydzień (na szczęście minął
) z bieganiem za czymkolwiek
Dziś pogrzebałam w necie (bo nie archiwizuję swoich fotek) i wydłubałam takie ...
Nie wszystkie były robione Olkiem (poza okiem i błonkówką... chyba) niemniej bardzo je lubię więc pokazujęNie znalazłam tych, które lubię bardziej (taaki sentyment ), ale poszperam
Portret trzmiela - to był pierwszy mój portret makro, następny, z którego się cieszyłam - koń... jakaż byłam z nich dumna ...
Oko było chyba pierwszym makro zrobionym e330 +zd35 + msn202(że też dziś nie umiem tak ręki zablokować
nawet z dcr )
pozdrawiam
Jola
Wow![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Wszystkie świetne, ale trzmiel, koń i błonkówka najlepsze.
Zdradź proszę tajemnicę w jaki sposób podchodzisz te "stwory", że są tak cudownie nieruchome.
Ostatnio nawet ślimak mi uciekł ...![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
najłatwiej się je podchodzi gdy wiejei jest w miarę chłodno ... zastygają wtedy i trzymają się kurczowo roślinki
... trzeba wtedy unieruchomić gałązkę, kwiatek, listek, trawkę - na której siedzą, drugą rękę z aparatem oprzeć o tę trzymającą i cykać
![]()
pozdrawiam
Jola