Fajne dziecko lecące za gołębiemnogi przechodniów bym wyciął i tak bym zostawił w c-b bym się nie bawił
![]()
Fajne dziecko lecące za gołębiemnogi przechodniów bym wyciął i tak bym zostawił w c-b bym się nie bawił
![]()
Ciekawe, choć trochę jakby za różowo.
Obciąłbym jednak dół i zrobił horyzont w połowie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No tak, tylko tu ładna przyroda, odbija sie krajobraz a tu taka ruraw sumie to tylko ona mi tu zakłóca
tak to bardzo się podoba
mi
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Stało sięzupełnie przypadkiem nabyłem pentacona 1.8 za całe 20 Euro
Tego samego dnia zablokowałem bolec przysłony i dziś wyruszyłem na pierwsze foty. Test był na powiedzmy sobie łące z kilkoma stokrotkami. Pełne słońce, pełna dziura (tylko ostatnie jest z 2.8 ). Szkoda że nie było nieco rosy, nie złapałem blików tak jak chciałem ale i tak jak dla mnie szkiełko ładnie maluje.. no i zabawa była przednia!
Kilka sampli:
Dobra zrobiles inwestycje, bo szkielko faktycznie fajnie maluje![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
kurcze, superjedynka MZ najlepsza
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"