Cześć,
Dziękuję za wszystkie uwagiJeśli chodzi o nasycenie, to czy chodziło Wam o coś takiego ?
Cześć,
Dziękuję za wszystkie uwagiJeśli chodzi o nasycenie, to czy chodziło Wam o coś takiego ?
o jaa teraz całkiem inaczej wyglądająw sumie też fajnie choc czasami razi bielą
oprócz tej róży, ona MZ nie bardzo....
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Wow, aleee melanz :P Ale fajne. Choc nie szalej tak przy wszystkich zdjeciachbo oczy nam wypali.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Heh, Bardzo dziękuję za oceny...czytam to o czym piszecie i uczę się na błędach...mam nadzieję przynajmniej![]()
Kolej przyszła na wrzutkę magazynowąMiejsce, to ogromny magazyn jednej z firm w centralnej Polsce.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, komentarze![]()
no widzisz, szumow nie maja przynajmniej ich nie widze, a napewno sie nie doszukuje
pedzący widlak jest niezly
i te "speed"y tez sa spoko
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Dwojka, czworka, piatka podobaja sie takie ujecia.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mnie trzeci z ostatniej seriikolory dodały mu uroku
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
Mniej więcej o to mi chodziło. Jednak zdjęcia i tak dyskwalifikują przepalenia. Według mnie spaprałeś Indiańców. MSZ to już nie powinno mieć miejsca na Pana poziomie zaawansowania, psze Pana
Lubie zdjęcia w ruchu. Sam cos kiedys kombinowałem. Podnośnik jak dla mnie za mocno delikutaśnie rozmyty. Nieco krótszy czas bym dał. Kadr mi sie podoba. "...I pojechał w piz..."
Na trzecim cienie jakies są na ścianach. Rozprasza troszkę.Czwarte też mi sie podoba.
Ogólnie fajny pomysł. Tak mi przyszło do głowy, że cos mogłoby byc nierozmyte. Jakaś część pojazdu, którym jechałeś czyjeś ręce na wózku. Ale to moje wizje, które będę realizować.
Pozdrawiam
2, 3, 4![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"