Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 112

Wątek: Hermanowski Folwark Konny

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Koń w otoczeniu natury to zawsze będzie wdzięczny temat stąd podobają mi się Twoje zdjęcia. Woda bryzgająca spod końskich kopyt to niezwykle malownicze zjawisko i bardzo przyciąga wzrok. Jeżeli mógłbym coś w temacie to prosze zwróć jednak uwagę na sugestię Mirka 54 w której nadał on wodzie życie i dość istotny ożywiający i dynamiczny element zdjecia. Dziękuję za życzenia i ciekawe jajka oraz wzajemnie życzę wesołych Świąt Wielkanocnych.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi Awatar jackowlew
    Mieszka w
    EPWA
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Tę trójke złapałem nie daleko grobu Nieznanego Żołnierza z okazji 15 sierpnia

| OlyJedi Awatar Tomashhh
    Mieszka w
    Staszów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    bardzo mily wątek zalozylas Magda, pogratulowac bardzo fajne zdjecia
    Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Seria z jajeczkami fajna (10) widac artysta od jajek wykazal sie duzymi umiejetnosciami. Ostatnia seria konna swietna.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wiejo Zobacz posta
    Koń w otoczeniu natury to zawsze będzie wdzięczny temat stąd podobają mi się Twoje zdjęcia. Woda bryzgająca spod końskich kopyt to niezwykle malownicze zjawisko i bardzo przyciąga wzrok. Jeżeli mógłbym coś w temacie to prosze zwróć jednak uwagę na sugestię Mirka 54 w której nadał on wodzie życie i dość istotny ożywiający i dynamiczny element zdjecia. Dziękuję za życzenia i ciekawe jajka oraz wzajemnie życzę wesołych Świąt Wielkanocnych.
    W sumie już poświętach, ale dziekuję za życzenia, były całkiem miłe
    Cieszę się że konie w naturze się podobają, mi podobają się zawsze praktycznie w kazdym otoczeniu dlatego wykorzystuję kazdą okazję i focę kiedy się da i gdzie się da.
    Co do uwagi na temat poprawki Mirka54 to myślę, ze masz rację. Mnie ona też przypadła do gustu wbrew moim wczesniejszym upodobaniom i pewnie przymierzę się do tego by w przyszłości zdjecia troche obrabiać bardziej, ale poniewaz tego zwykle nie robię więc muszę się trochę douczyć
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez jackowlew Zobacz posta
    Tę trójke złapałem nie daleko grobu Nieznanego Żołnierza z okazji 15 sierpnia
    Tak włąsnie podejrzewałam, że to jakieś świeto. Podobne konie w podobnym ustawieniu fociłąm kiedyś w Poznaniu na obchodach święta Niepodległości.
    Dzięki za informację
    Cytat Zamieszczone przez waruga Zobacz posta
    Seria z jajeczkami fajna (10) widac artysta od jajek wykazal sie duzymi umiejetnosciami. Ostatnia seria konna swietna.
    Dzięki śliczne. No ja tymi pisankami tez byłam zachwycona. Szczerze podziwiam artystkę, któa je zrobiła.
    Cytat Zamieszczone przez Tomashhh Zobacz posta
    bardzo mily wątek zalozylas Magda, pogratulowac bardzo fajne zdjecia
    Cieszę się bardzo, że przyapdł Ci do gustu. Wielkie dzięki
    Ostatnio edytowane przez jarmana ; 6.04.10 o 13:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Witam po świętach, mam nadzieję, że były wystarczajaco przyjemne.
    Troche znów wypadłam z rytmu, ale wstawiam coś z ubiegłego roku. Paru mieszkańców Hermanowa w czasie odpoczynku na padoku. Najwiekszy koń Maciek urzeka mnie swoją blond grzywą jak zaczyna galopować to Ziemia pod nogami zaczyna tańczyć
    Pozdrawiam poświątecznie
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	17. konie hermanowa1.jpg
Wyświetleń:	92
Rozmiar:	286,1 KB
ID:	31601   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	18. konie hermanowa2.jpg
Wyświetleń:	97
Rozmiar:	241,7 KB
ID:	31602   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	19. konie hermanowa3.jpg
Wyświetleń:	96
Rozmiar:	245,6 KB
ID:	31603   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20. konie hermanowa4.jpg
Wyświetleń:	111
Rozmiar:	223,0 KB
ID:	31604  

"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Pięknete konie, najbardziej podoba mi się z ostatniej wrzuty 1,2 i 3.
    Widzę, że kombinawałaś coś z obróbką, napisz kilka słów jak uzyskałaś ten efekt?
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Pięknete konie, najbardziej podoba mi się z ostatniej wrzuty 1,2 i 3.
    Widzę, że kombinawałaś coś z obróbką, napisz kilka słów jak uzyskałaś ten efekt?
    Na 1,3 i 4 faktycznie kombinowałam z obróbką. Spodobały mi się zielska w takim wydaniu u kolegi na digarcie i pwoieział mi jak to zrobic wiec spróbowałam. Nie wiem czy pamietam jeszcze dokładnie jak to robiłam bo za rzadko stosuję PS do czegoś wiecej niż kadrowanie i zmniejszanie, ale jeśli dobrze pamietam to knyf leżał w odszumianiu. Wszytkie parametrey chyab na zero, zdjecia staje się przeraźliwie miękkie a potem troche wyostrzone. Więcej chyba nic nie robiłam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    64
    Moja galeria
    Witaj Jarmana. Pieknie pokazalas tych 4-noznych modeli.
    Najbardziej mi wpadlo w oko pierwsze i czwarte, a w Ps-e dobrze wykombinowlas. Ciekawy ten efekt ktory uzyskalas
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Seria z konikami przyjemna... Jak dla mnie to jedynka oraz czworka...
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów