Na pierwszym żółte, osoba, czerwone i każde oko zawraca. Na poprawce trochę to uporządkowałeś pozbywając się żółtego ale czerwone za modelką zostało dlatego też wolę podobnie jak e-510 wersję bw.
Na pierwszym żółte, osoba, czerwone i każde oko zawraca. Na poprawce trochę to uporządkowałeś pozbywając się żółtego ale czerwone za modelką zostało dlatego też wolę podobnie jak e-510 wersję bw.
pozdrawiam Wiejo
Fotka numer 2 najbardziej mi odpowiada...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
hmm nie wiem czemu ale po wstawieniu foty wyglądają mydlano. Na kompie są ostre jak żyleta a tu jakoś tak... dziwnie
Popracowałem jeszcze nad zdjęciem i przygotowałem 3 wersje. Która wg. was jest do przyjęcia?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To porownaj ten swoj orginal i te moje wypociny-czy tak samo ostre.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
ostro Mirku ostro
wiem, że jest na to prosta rada - przed wstawieniem na forum trzeba mocniej podostrzyć, tyle że trzeba mieć wyczucie żeby nie przedobrzyć
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
aha - zauważyłem też teraz, że jeżeli kliknie się drugi raz na powiększoną miniaturkę, wówczas obraz wygląda tak jak u mnie na kompie (ostro)