Z ostatnich wolę pierwszy na którym skupiona twarz gra pierwszoplanową rolę. Co robi wiem dzięki opisowi bo ze zdjęcia tego wywnioskować nie mogę i było by to raczej niemożliwe oddać jedno i drugie. Poza tym bardzo ładne bw.
Z ostatnich wolę pierwszy na którym skupiona twarz gra pierwszoplanową rolę. Co robi wiem dzięki opisowi bo ze zdjęcia tego wywnioskować nie mogę i było by to raczej niemożliwe oddać jedno i drugie. Poza tym bardzo ładne bw.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo rozumiem że tematyka tattoo jest dla wielu ludzi obcaWłaśnie chciałem się skupić na wyrazie twarzy i na maszynce niż na samym tattoo następne będą z fragmentem pracy.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Kolejne foto ze studia tattoo tym razem, wszystko co najważniejsze aby nie było wątpliwości czym się zajmuje człowiek trzymający to dziwne metolowe coś, co drga i brzęczy![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Nie widząc całego planu na ostatnim zdjęciu, nie domyśliłabym się, że na tych dwóch pierwszych chodzi o studio tatuażuPokazałeś dziewczynę bez żadnych podpowiadających szczegółów (tunele, dziary, strój) - ma "zwyczajną" bluzkę, krzyżyk na szyi, okulary. Mogłaby robić cokolwiek - montaż czegoś na taśmie produkcyjnej
![]()
Ostatnie kojarzy mi się z sceną z filmów sci-fi. Młoda pani technik dokonuje drobnej naprawy w powłoce androida.
Ostatnie bardzo na tak. Tatuowany model i jego spojrzenie dość twarde, klata w fantazyjnym wzorze i drobne ręce z maszynką wykonujące misterną robotę a w oddali skupiona twarz. Wydaje mi się, że jest tu wszystko powiedziane i fajnie współgra.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo ciekawe te ostatnie foty. Odkrywasz przede mną nieznany dotychczas świat, chyba se na starość coś wytatuuję, może jakieś logo Olympusclub? A co, na zlotach wszystkie laski by do mnie lgnęły![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Gorzej jak nie tylko laski![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Ostatnie fajne.
A temu gosciowi to jeszcze zostal jakis kawalek klaty bez tatoo???![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic