Rewelka, taz, naprawdę![]()
Rewelka, taz, naprawdę![]()
Dzięki za wpisy, miło mi Was tu Wszystkich widzieć, z przykrością stwierdzam że więcej panoramek górskich nie będzie na razie, powstały one ze tak powiem przez przypadek. Nie miałem więcej czasu na bawienie się aparatem.
e-510 można powiedzieć że hobby, ale historia opisów jest nieco bardziej złożona.
Wku......się sam na siebie, że patrząc na tatry znam giewont i nic więcej. Postanowiłem coś z tym przykrym faktem zrobić. Najpierw zrobiłem foty aparatem, następnie zapioołem kamerę i zrobiłem panoramke w paru wariantach.
Wpadłem w hotelu na gotowe panoramy z opisami i metodą porównawczą coś tam zapisywałem, ale najbardziej pomógł mi pewien góral, podłączyłem kamerę do telewizora zasiedliśmy opisując szczyty. Po powrocie atlas geograficzny i google.
Jakoś nie mogłem się napatrzeć na to se zrobiłem fote.
Pozdrawiam wszystkich oglądaczy.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
No to pełen szacuneczek!
Ja wielokrotnie łapałem się na tym,że oglądając jakąś panoramę Tatr od biedy mógłbym rozpoznać tylko Kasprowego ew.Rysy i często zastanawiałem się dlaczego nie ma czegoś takiego co Ty świetnie zrobiłeś,na necie?
No a że góral miał w tym projekcie udział,to dodaje Twojej panoramie prawdziwego,góralskiego ducha.Hej!
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Genialnie zrobione. Naprawdę kawał dobrej i solidnej roboty! Gratulacje.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Jak dla mnie to rewelacyjnie przedstawiłeś. Wielki szacun.
pozdrawiam Wiejo
Dzieki za miłe słowa,
Teraz się zastanawiam gdzie to sprzedać![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fantastyczne!![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dzięki za wpisy tym razem, portret człowieka przy pracy![]()
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 9.03.10 o 03:27