Świetne.
Świetne.
154 podoba mi się, pan się chyba zmęczył łowieniem![]()
kot ma świetną minę...uwielbiam "czarne pantery"
i podoba mi się zdjęcie gnijącego owocka (cokolwiek to jest) - kolory pierwsza klasa i takie sugestywne... poza tym zazdroszczę słonecznej pogody...
![]()
Ze wszystkich trzech przyczajony kocur podoba mi się najbardziej ale niestety chyba brak mu ostrości. Kolorystyka najlepsza na trzecim chyba pora dobra była?- czyli na granacie. Natomiast rozmycie tła (coby w terminologię sie nie wdawać ) na pierwszym i trzecim namalowało się przepięknie. Kombinuj dalej![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Czesc, dziekuje wam za wizyte i jak zwykle cenne uwagi.
Kotek mnie zauroczyl tym nietypowym kolorem oczu, moze jeszcze raz nad nim usiade i cos z niego wycisne.....a tak sie balam zeby mi na glowe nie skoczyl, bo obok niego byl drugi co przelecial doslownie obok mojego ramienia a myslalam, ze mial zamiar mi oczy wydrapac...
Wanilia ma racje ze zgnilym owockiem...to granat i w chyba z zeszlego roku tak sie zachowal na pol zgily, na pol suchy, ale wlasnie jego kolor i swiatlo ktore akurat bylo sklonilo mnie do wejscia na teren cudzego ogrodka i uwiecznienie tego owocka... (a maz sobie poszedl i udawal, ze mnie nie zna...tak na wszelki wypadek)
Droplet, ten pan ktory tak sobie smacznie spal, to nie zmeczony rybak, tylko zwyczajny dziadek, ktory sobie spokojnie drzemal przed wlasnym domkiem, dopoki masakrer nie zaczal krazyc po okolicy![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Kotek ma sliczne oczka i tak patrzy... dziadek to moze po obiadku sobie odpoczywa.. a owoc swietnie uchwycony.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajne te ostatnie serie, choć wolałbym już śniegu nie oglądaćKot ma niesamowicie hipnotyzujące spojrzenie.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Biały gołąbek jest super.No i kocie oczyska.
Niesamowite, w co bestia się wpatrywała? Brak ostrości wybaczę.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Ostatnie wrzuta świetna! Ale ja się wyłamię od resztyNajbardziej podoba mi się drzemiący dziadek
![]()
Ja też jestem za drzemiącym dziadkiem .
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500