Kolory faktycznie inne. Ale nie powiedziałbym, że źle to wygląda. Moim zdaniem drzewko fajne.
Kolory faktycznie inne. Ale nie powiedziałbym, że źle to wygląda. Moim zdaniem drzewko fajne.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Wrocławskie gołabki przyjemne podobie jak kotek i uschły owoc z twoich stron. Drzemiący dziadek rewelacyjny. Widoczek z drzewem ciekawy pod kątem kompozycji ale kolor jakś dziwny co Grizz zauważył i ja się do tego przychylę. O koziołka bym sie nie martwił bo przecież ma zamontowany sygnał dźwiękowy i do masakry nie dojdzie.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnie zdjęcia są słabeI nie jest to tylko kwestia kolorów.
Ostatnie zdjecia, pokazlam raczej jako ciekawostke, a nie szczyt mojej ambicji. Bym moze Ty masz taki okaz drzewa oliwnego przed oknem wiec cie to nie ruszaA koziolek to chyba latwo zrozumiec, ze to anegdota nic wiecej. Pozowac nie chcial, bo natychmist poszedl dakej swoja droga.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Witaj Wiejo.
Kolory dziwne, bo taka byla pogoda, ciemno i pochmurno, dlatego fotka jest jak dla mnie przygaszona. Ale np.tutejsza ziemia jest czerwona, a nie czarna tak jak w Polsce i oliwkowce maja taki srebrno zielonkawy kolor lisci, w tym nie ma sztuczek. Byc moze gdybym nasycila troche te kolory nie wygladaloby to tak dziwnie, ale wtedy by bylo, ze za bardzo podciagniete....Takie bylo (a wlasciwie go nie bylo) swiatlo![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 23.02.10 o 10:30 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
OK,juz nie będę komentował Twoich fotekDrzewa oliwnego tez nie mam
![]()
bardzo podoba mi się miejsce z drzewkami oliwnymi. Z powodu braku światła drugie drzewko zlało się z drugim planem. Kadr za wąski, ostatecznie prawe można zostawić obcięte ale szkoda lewego bo w miarę odcina się od tła. Mam wrażenie, że od takiego światła specjalistą jest e-510, on wyciska niezłą perspektywę.
Może mi też się uda zmierzyć z takim kadrem
Koza czy cap wyszła/wyszedł tak sobie, ale pokręcona droga mogła by być ciekawym tematem gdyby nie była obcięta.
Pozdrawiam
Nie musisz sie od razu obrazac. Tylko przynajmniej powiedz mi gdzie dokladnie jest ten slaby punkt ostatnich fotek, aby w przyszlosci uniknac tych samych bledow.Ten watek nie istnieje po to aby jego stali bywalcy zachwycali sie nad fotkami ktore nie sa nic warte.
Ja sie dopiero ucze i jestem swiadoma, ze w dalszym ciagu cienka ze mnie Zocha.
To chyba nie powod do tego abym nie wstawiala fotek nawet jesli nie sa idealne, tylko wrecz przeciwnie. Czasami wstawiajac fotke ja uwazam, ze jest dobra, natomiast pozniej sie okazuje ile w niej niedociagniec i innymi razy tak jak w przypadku drzewka sama wiedzialam, ze pogoda i swiatlo nie dopisalo i dlatego fotka jest nie najlepszej jakosci.
Nie bede sie wiecej tlumaczyc, bo nie ma sensu. Zawsze jak tylko bedziesz mial ochote beda mile widziane Twoje komentarze, tylko wydaje mi sie ze jesli zauwazasz beldy, to moglbys pare slow o nich napiasc. Wtedy Twoja wizyta do czegos sie przysluzy, bo jesli mi masz napisac : slabo i juz ....to bede dalej w martwym punkcie.
Ja tam sie nie obrażamJezeli chodzi o fotki,cóż miałem napisać?Koza jak koza (czy jak się tam to stworzenie nazywa) w głębi planu znak drogowy,ktory przeszkadza w oglądaniu kozy
Ale mna sie nie przejmuj,ja sie słabo znam na fotografii.Chetnie zagladam do Twojego wątku i widziałem tu sporo ciekawych zdjęć
Będę tu zaglądał nadal![]()
Nie to, żebym się wymądrzał ale widzę, że niepotrzebnie zaiskrzyło, więc zwrócę jedynie uwagę:Dodam jeszcze, że zdjęcia nie są numerowane. Zgodnie z przyjętym tu obyczajem, takie zdjęcia nie są do oceny. Raczej służą pokazaniu czegoś- ciekawostki, szerszego planu itp.
To już od Ciebie zależy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No pewnie, ze koza jak koza. To byla tylko taka mala anegdota, na ktore czasami pozwalam sobie w moim watku (wolnosc Tomku w swoim domku) Zamiast tej skromnosci, ze nic nie wiesz, lepiej dotrzymaj slowa, zagladaj tu czesciej i dziel sie wiedza z takimi zapalencami bez umiejetnosci jak ja
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzieki Helmuth. Mysle, ze obejdzie sie bez rozlewu krwi![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 23.02.10 o 16:49 Powód: Automatyczne scalenie postów