Strona 87 z 198 PierwszyPierwszy ... 3777858687888997137187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 861 do 870 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Kolory faktycznie inne. Ale nie powiedziałbym, że źle to wygląda. Moim zdaniem drzewko fajne.
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Wrocławskie gołabki przyjemne podobie jak kotek i uschły owoc z twoich stron. Drzemiący dziadek rewelacyjny. Widoczek z drzewem ciekawy pod kątem kompozycji ale kolor jakś dziwny co Grizz zauważył i ja się do tego przychylę. O koziołka bym sie nie martwił bo przecież ma zamontowany sygnał dźwiękowy i do masakry nie dojdzie.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Ostatnie zdjęcia są słabe I nie jest to tylko kwestia kolorów.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Ostatnie zdjęcia są słabe I nie jest to tylko kwestia kolorów.
    Ostatnie zdjecia, pokazlam raczej jako ciekawostke, a nie szczyt mojej ambicji. Bym moze Ty masz taki okaz drzewa oliwnego przed oknem wiec cie to nie rusza A koziolek to chyba latwo zrozumiec, ze to anegdota nic wiecej. Pozowac nie chcial, bo natychmist poszedl dakej swoja droga.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez Wiejo Zobacz posta
    Widoczek z drzewem ciekawy pod kątem kompozycji ale kolor jakś dziwny co Grizz zauważył i ja się do tego przychylę

Witaj Wiejo.
    Kolory dziwne, bo taka byla pogoda, ciemno i pochmurno, dlatego fotka jest jak dla mnie przygaszona. Ale np.tutejsza ziemia jest czerwona, a nie czarna tak jak w Polsce i oliwkowce maja taki srebrno zielonkawy kolor lisci, w tym nie ma sztuczek. Byc moze gdybym nasycila troche te kolory nie wygladaloby to tak dziwnie, ale wtedy by bylo, ze za bardzo podciagniete....Takie bylo (a wlasciwie go nie bylo) swiatlo
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 23.02.10 o 10:30 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    OK,juz nie będę komentował Twoich fotekDrzewa oliwnego tez nie mam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar droplet
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria
    bardzo podoba mi się miejsce z drzewkami oliwnymi. Z powodu braku światła drugie drzewko zlało się z drugim planem. Kadr za wąski, ostatecznie prawe można zostawić obcięte ale szkoda lewego bo w miarę odcina się od tła. Mam wrażenie, że od takiego światła specjalistą jest e-510, on wyciska niezłą perspektywę.
    Może mi też się uda zmierzyć z takim kadrem

Koza czy cap wyszła/wyszedł tak sobie, ale pokręcona droga mogła by być ciekawym tematem gdyby nie była obcięta.

Pozdrawiam

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    OK,juz nie będę komentował Twoich fotekDrzewa oliwnego tez nie mam
    Nie musisz sie od razu obrazac. Tylko przynajmniej powiedz mi gdzie dokladnie jest ten slaby punkt ostatnich fotek, aby w przyszlosci uniknac tych samych bledow.Ten watek nie istnieje po to aby jego stali bywalcy zachwycali sie nad fotkami ktore nie sa nic warte.
    Ja sie dopiero ucze i jestem swiadoma, ze w dalszym ciagu cienka ze mnie Zocha.
    To chyba nie powod do tego abym nie wstawiala fotek nawet jesli nie sa idealne, tylko wrecz przeciwnie. Czasami wstawiajac fotke ja uwazam, ze jest dobra, natomiast pozniej sie okazuje ile w niej niedociagniec i innymi razy tak jak w przypadku drzewka sama wiedzialam, ze pogoda i swiatlo nie dopisalo i dlatego fotka jest nie najlepszej jakosci.
    Nie bede sie wiecej tlumaczyc, bo nie ma sensu. Zawsze jak tylko bedziesz mial ochote beda mile widziane Twoje komentarze, tylko wydaje mi sie ze jesli zauwazasz beldy, to moglbys pare slow o nich napiasc. Wtedy Twoja wizyta do czegos sie przysluzy, bo jesli mi masz napisac : slabo i juz ....to bede dalej w martwym punkcie.

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Ja tam sie nie obrażamJezeli chodzi o fotki,cóż miałem napisać?Koza jak koza (czy jak się tam to stworzenie nazywa) w głębi planu znak drogowy,ktory przeszkadza w oglądaniu kozy
    Ale mna sie nie przejmuj,ja sie słabo znam na fotografii.Chetnie zagladam do Twojego wątku i widziałem tu sporo ciekawych zdjęć
    Będę tu zaglądał nadal

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Nie to, żebym się wymądrzał ale widzę, że niepotrzebnie zaiskrzyło, więc zwrócę jedynie uwagę:
    Cytat Zamieszczone przez masakrer Zobacz posta
    Na dobranoc maly pokaz fauny i flory z moich okolic.
    Po sobotnim sloneczku, myslalam ze w niedziele bedzie to samo i wybralam sie wczesnie rano w gory z mysla o fotografowania kwitnacych migdalowcow. Niestety niebo sie zachmurzylo i zaczelo padac. Oczywiscie swiatla zero, ale mimo wszytko pokaze dwie fotki, bo takiego drzewka oliwnego nie oglada sie codziennie, a ten brodaty sympatyczny koziolek wyskoczyl sobie z nienacka na droge,bez obawy, ze ktos moze z niego zrobic masakre
    Dodam jeszcze, że zdjęcia nie są numerowane. Zgodnie z przyjętym tu obyczajem, takie zdjęcia nie są do oceny. Raczej służą pokazaniu czegoś- ciekawostki, szerszego planu itp.
    Jezeli chodzi o fotki,cóż miałem napisać?

To już od Ciebie zależy
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Ja tam sie nie obrażamJezeli chodzi o fotki,cóż miałem napisać?Koza jak koza (czy jak się tam to stworzenie nazywa) w głębi planu znak drogowy,ktory przeszkadza w oglądaniu kozy
    Ale mna sie nie przejmuj,ja sie słabo znam na fotografii.Chetnie zagladam do Twojego wątku i widziałem tu sporo ciekawych zdjęć
    Będę tu zaglądał nadal
    No pewnie, ze koza jak koza. To byla tylko taka mala anegdota, na ktore czasami pozwalam sobie w moim watku (wolnosc Tomku w swoim domku ) Zamiast tej skromnosci, ze nic nie wiesz, lepiej dotrzymaj slowa, zagladaj tu czesciej i dziel sie wiedza z takimi zapalencami bez umiejetnosci jak ja
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Nie to, żebym się wymądrzał ale widzę, że niepotrzebnie zaiskrzyło
    Dzieki Helmuth. Mysle, ze obejdzie sie bez rozlewu krwi
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 23.02.10 o 16:49 Powód: Automatyczne scalenie postów