Promocja przedłużona do końca marca.
Cash back też przedłużono? Czy tylko promocję na E30?
Ad. promocji http://www2.olympus.pl/consumer/208_22106.htm
Gdzie umieścić adres dostawy wybranego gratisu? Czy wystarczy napisać adres na karteczce i zamieścić ją w kopercie wraz z kopią rachunku zakupu, wydrukiem formularza rejestracji online i oryginalnym kodem kreskowym produktu z opakowania E-30?
E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/
Tak też sądziłem. Zmyliło mnie dopiero informacja na stronie "Uczestnicy muszą też podać adres dostawy dla uchwytu zasilającego HLD-4 bądź bezprzewodowej lampy błyskowej FL-36R." Więc wywnioskowałem, że mimo ze adres domowy jest na formularzu zgłoszeniowym to dodatkowo muszę zamieścić adres na kartce o do koperty wrzucić (w mym przypadku by był taki sam). Tak czy inaczej dzięki za sprostowanie.
Ostatnio edytowane przez dominius ; 2.02.10 o 19:00
E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/
Oto właśnie dotarł przelew po 2 miesiącach i 14 dniach od momentu wysłania wniosku za zuiko 9-18 w kwocie 112,33 PLN czyli mniej więcej połowa tego co obiecywano w reklamie. W tej sytuacji czuję się bardzo zawiedziony organizacją całej tej akcji promocyjnej wręcz oszukany. Oczywiście w regulaminie był zapis o możliwych kosztach przelewu... ale w ofercie powinno być jasno zapisane cash back 200 zł minus 50% koszty przelewu. Napiszę jeszcze raz iż czuję się oszukany ponieważ wiem iż bank [mbank] który prowadzi mój rachunek nie pobiera żadnych opłat za przelewy przychodzące, całą prowizje pobrał bank organizatora promocji, wiem iż u części osób które otrzymało zwrot również na rachunek mbanku nie pobrano żadnej prowizji i kwota dotarła w całości. Więc to organizator promocji decydował o fakcie kto tak naprawdę otrzyma całość a kto tylko część. Jako wierny użytkownik i zwolennik e-systemu zamierzałem w najbliższym czasie skorzystać z promocji na zakup e-30 premiowanej "bezpłatną" bezprzewodową lampą błyskową. W chwili obecnej ciężko mi sobie wyobrazić co tak naprawdę do mnie dotrze. W moim odczuciu akcja promocyjna zwrot gotówki w tym przypadku źle wpłynęła na wizerunek marki. Za pośrednictwem tego forum bądź co bądź branżowego proszę osobę odpowiedzialną w firmie Olympus Polska za promocję "zwrot gotówki" o odpowiedź na proste pytanie: dlaczego ja otrzymałem połowę obiecanej kwoty a inni całość? Poniżej podaję szczegóły przelewu:
OLYMPUS IMAGING EUROPA GMBH WENDENSTRASSE 14-18 20097 HAMBURG501880000900000*01370001021OLYMPUS LENS CASHBACK PROMOTION MINUS KOSZTY DBPL 87.67 PLN
Paweł Dutka
Problem na pewno leży po stronie Twojego banku. Mi w Inteligo za uznanie zagranicznego przelewu z Olympusa skasowało 11,99 zł. To trochę mniej, niż 80 zł... I na pewno nie dostałem żadnego specjalnego przelewu od Olka, tylko taki sam, jak wszyscy inni.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb