Strona 40 z 54 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 535

Wątek: Promocja na e-30 i cash back na obiektywy

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez micky Zobacz posta
    czyli jeżeli tak faktycznie jest że nadawca ponosi koszty a nie odbierający
    ale tak nie jest.

Koszty są rożne i są rożnie rozbijane.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Promocja przedłużona do końca marca.

| OlyJedi Awatar galka91
    Mieszka w
    Złotów
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cash back też przedłużono? Czy tylko promocję na E30?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez galka91 Zobacz posta
    Cash back też przedłużono? Czy tylko promocję na E30?
    To i to.

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ad. promocji http://www2.olympus.pl/consumer/208_22106.htm

Gdzie umieścić adres dostawy wybranego gratisu? Czy wystarczy napisać adres na karteczce i zamieścić ją w kopercie wraz z kopią rachunku zakupu, wydrukiem formularza rejestracji online i oryginalnym kodem kreskowym produktu z opakowania E-30?
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/

| OlyJedi Awatar BartB
    Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dominius Zobacz posta
    Gdzie umieścić adres dostawy wybranego gratisu? Czy wystarczy napisać adres na karteczce i zamieścić ją w kopercie wraz z kopią rachunku zakupu, wydrukiem formularza rejestracji online i oryginalnym kodem kreskowym produktu z opakowania E-30?
    Na formularzu rejestracji jest podany twój adres.

Problem może wystąpić, jeśli adres, który podajesz podczas rejestracji produktu jest inny niż ten, na który chcesz otrzymać prezent. W takim przypadku proponuję zadzwonić do serwisu i spytać.
    Olek i Canon w jednym stali domu. Olek na górze, a Canon na dole...

po godzinach...

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez BartB Zobacz posta
    Na formularzu rejestracji jest podany twój adres.

Problem może wystąpić, jeśli adres, który podajesz podczas rejestracji produktu jest inny niż ten, na który chcesz otrzymać prezent. W takim przypadku proponuję zadzwonić do serwisu i spytać.
    Tak też sądziłem. Zmyliło mnie dopiero informacja na stronie "Uczestnicy muszą też podać adres dostawy dla uchwytu zasilającego HLD-4 bądź bezprzewodowej lampy błyskowej FL-36R." Więc wywnioskowałem, że mimo ze adres domowy jest na formularzu zgłoszeniowym to dodatkowo muszę zamieścić adres na kartce o do koperty wrzucić (w mym przypadku by był taki sam). Tak czy inaczej dzięki za sprostowanie.
    Ostatnio edytowane przez dominius ; 2.02.10 o 19:00
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/

| OlyJedi Awatar szambonur
    Mieszka w
    Zakopane
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Zostałem oszukany przez organizatora promocji cash back

Oto właśnie dotarł przelew po 2 miesiącach i 14 dniach od momentu wysłania wniosku za zuiko 9-18 w kwocie 112,33 PLN czyli mniej więcej połowa tego co obiecywano w reklamie. W tej sytuacji czuję się bardzo zawiedziony organizacją całej tej akcji promocyjnej wręcz oszukany. Oczywiście w regulaminie był zapis o możliwych kosztach przelewu... ale w ofercie powinno być jasno zapisane cash back 200 zł minus 50% koszty przelewu. Napiszę jeszcze raz iż czuję się oszukany ponieważ wiem iż bank [mbank] który prowadzi mój rachunek nie pobiera żadnych opłat za przelewy przychodzące, całą prowizje pobrał bank organizatora promocji, wiem iż u części osób które otrzymało zwrot również na rachunek mbanku nie pobrano żadnej prowizji i kwota dotarła w całości. Więc to organizator promocji decydował o fakcie kto tak naprawdę otrzyma całość a kto tylko część. Jako wierny użytkownik i zwolennik e-systemu zamierzałem w najbliższym czasie skorzystać z promocji na zakup e-30 premiowanej "bezpłatną" bezprzewodową lampą błyskową. W chwili obecnej ciężko mi sobie wyobrazić co tak naprawdę do mnie dotrze. W moim odczuciu akcja promocyjna zwrot gotówki w tym przypadku źle wpłynęła na wizerunek marki. Za pośrednictwem tego forum bądź co bądź branżowego proszę osobę odpowiedzialną w firmie Olympus Polska za promocję "zwrot gotówki" o odpowiedź na proste pytanie: dlaczego ja otrzymałem połowę obiecanej kwoty a inni całość? Poniżej podaję szczegóły przelewu:
    OLYMPUS IMAGING EUROPA GMBH WENDENSTRASSE 14-18 20097 HAMBURG501880000900000*01370001021OLYMPUS LENS CASHBACK PROMOTION MINUS KOSZTY DBPL 87.67 PLN

Paweł Dutka

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Problem na pewno leży po stronie Twojego banku. Mi w Inteligo za uznanie zagranicznego przelewu z Olympusa skasowało 11,99 zł. To trochę mniej, niż 80 zł... I na pewno nie dostałem żadnego specjalnego przelewu od Olka, tylko taki sam, jak wszyscy inni.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar szambonur
    Mieszka w
    Zakopane
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Problem na pewno leży po stronie Twojego banku. Mi w Inteligo za uznanie zagranicznego przelewu z Olympusa skasowało 11,99 zł. To trochę mniej, niż 80 zł... I na pewno nie dostałem żadnego specjalnego przelewu od Olka, tylko taki sam, jak wszyscy inni.
    Przecież pisałem że mbank nie pobrał żadnej prowizji, wiem bo zadzwoniłem i się dowiedziałem, jak poczytasz kilka postów wstecz w tym wątku to się dowiesz iż inni co dostali zwrot na e-konto mieli pobrane różne prowizje lub otrzymywali pełną kwotę...