To też Rewa, to samo miejsce co na poprzednim zdjęciu, tylko w szerszym trochę ujęciu.
To też Rewa, to samo miejsce co na poprzednim zdjęciu, tylko w szerszym trochę ujęciu.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Byłaś nad morzem i nie dałaś znaćDo Rewy nie daleko
![]()
Ostatnio edytowane przez Dawid ; 6.01.10 o 23:46
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Łomatko... to w Rewie byłaś! Tam jest piknie, a zimą nie byłam. Hyhy, a kite-surferów nie było?![]()
Był jeden. Znajoma odczepiała go z jakichś linek, bo się zaplątał, a ręce miał zbyt zgrabiałe z zimna.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Od samego patrzenia robi się zimno
pofalowane wybrzeże ładnie wypatrzone![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
pokrzywiona plaża fajna. a koledze powiedz ze jak się wchodzi do wody w zimę to na stopy sie zakłada buty z neoprenu takie jak do nurkowania a reszta bez zmian.
Jak byłe ost mrozy dzwonili do mnie koledzy z Mielna, że idą się kąpać w morzu niestety nie mogłem dojechać bo bym wskoczył do morza.
helmuth mam określenie na twoje prostowania, prostowania do siatki można umownie nazywać helmuthalia![]()
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 7.01.10 o 01:26
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Mnie sie najbardzie podoba pierwsza pofalowana plaza....niczym z innej planety
A patrzac na Twojego kolege morsa, przypomnialo mi sie jak jeszcze w podstawowce kiedy mieszkalam w Koszlinie, pojechalismy na wagary w zimie do Mielna i uskutecznialismy skoki po krach...Skonczylo sie na tym, ze jeden z kumpli wpadl do wody...Trzesawke milismy wszyscy...bardziej ze strachu niz z zimna![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA