Fajny maluchtak się przyglądałem i tylko chyba na 210 trafiłeś dobrze z ostrością
ładna fotka swoją drogą
![]()
Fajny maluchtak się przyglądałem i tylko chyba na 210 trafiłeś dobrze z ostrością
ładna fotka swoją drogą
![]()
Rady i opinie wzięłem do serca i za nie dziękuje. Teraz trochę wszechobecnej jesieni. Na pierwszym domek przed miastem, na drugim jesienny szablon.
pozdrawiam Wiejo
Dwa ostatnie naprawdę niezłe. Słoneczne światełko bardzo fajnie ożywiło fotki. Na 1 od razu rzucają się w oczy słupy energ., które też mogły by sprawić fajny temat fotek, ale nieważne. Fajnie wyglądają te pola przed blokowiskiem.
Drugie proste i ciepłe. Podoba się.
Pozdrawiam
mente et malleo
Podmiejski domek, w tej perspektywie, wydaje się być bardzo daleko od miasta i tego co "miastowe"
Listki to jesienny standard, w dobrym wykonaniu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie jesienne wrzuty oba bardzo mile dla oka.
Z wczesniejszych bardzo podoba mi sie Patryk z jabluszkiem na 210.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ładnie wyszukane te podświetlone listki, powinnam wybrać się na takie łowy...![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Fajne jesienne listkiładnie światło przebija przez nie
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki za odwiedziny. Zupełnie przypadkiem znalazłem się w ładnej okolicy i kilka zdjęć z tego miejsca poniżej.
pozdrawiam Wiejo
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO