Cześć Miłoszu,
Przejrzałem sobie wątek,... na szczęście dużo zdjęć nie ma
Centrum Sztuki Współczesnej- - fajne abstrakcyjne podejście;
przy jaszczurze - pocieszny łepek;
Interaktywny plac zabaw miałem okazje widzieć w Zachęcie, i przyznaję ze również fociłem to zestawienie kloców - fajnie ci wyszło, ładne czyste tło;
Twoja córka urocza, nawet bez zęba,kolory - bardzo przyjemne - 'akuratne' dla dzieci, ale bez rączek, pozycja dziwna, poćwicz z nią jeszcze trochę, na pewno osiągniesz zaskakujące rezultaty. Z tryptyku - ostatnie;
kropla - zielona i fajna ;
most i pierwszy i drugi - udany bardzo;
Dziecku odpuściłbym 'czarnobiałego', to moja subiektywna ocena, ale wolę dzieci w kolorze;
Moto Arena - fajna oddana przestrzeń mimo jak mówisz za wskiego kąta;
Empik - uważam, że udana kompilacja;
pojedynczy helikopter - udany. Ostatni paczłork to rozumiem jedynie jako dowód, że latał.
życzę udanych kolejnych zdjęć.
pozdrawiam,
41- tak piękny obiekt i tak zaniedbany. Ważne, że satelitki są a jak na zewnątrz to już nie istotne.
pozdrawiam Wiejo
Ja robię sobie wycieczki do pobliskich Czech i tam obiekty tego typu są wręcz wypacykowane w każdym detalu i oczywiście zagospodarowane. Oprócz tego naprawdę pięknie się prezentują w terenie.
pozdrawiam Wiejo
Niestety u nas, najczęściej właścicielem budynku jest miasto/gmina, która nie ma pieniędzy. W efekcie, za kilka lat, budynek się rozpadnie.
W Niemczech widzę budynki o kilkaset lat starsze, które są totalnie przebudowywane wewnątrz (dostosowywane do wymogów XXI wieku) a z zewnątrz odświeżane, dzięki czemu zachowują stary, zabytkowy wygląd. Aż miło wejść w stare uliczki, między domy z 16- 18 wieku![]()
Ale te domy są prywatne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatni domek, niczym z horroru, szkoda ze taki zaniedbany.
Gdybys mial czas i ochote na zabawe w Ps-e moglbys z niego zrobic prawdziwe straszace cacko![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Twoja fotka tez jest fajna! W galerii ocenilem!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO