Strona 36 z 54 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 535

Wątek: Promocja na e-30 i cash back na obiektywy

| OlyJedi Awatar tkud
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Goszu Zobacz posta
    A trochę z innej strony - widziałem gdzieś w necie w promocji E-30 z lampą lub gripem w cenie ok 3000. Czy ktoś z Was orientuje się, czy taka oferta jest dostępna w jakimś sklepie w okolicach trójmiasta ?? Patrzałem w Cyfrowe, ale tam mają chorą cenę 3500zł bez lampy
    Na tym własnie polega promocja, że niezależnie gdzie kupisz, lampa lub grip Ci przysługuje nawet jak Cie sprzedawca o tym nie poinformuje. Oczywistym jest, że w sklepie tych rzeczy nie dostaniesz a dopiero po spełnieniu warunków promocji. W Fotojokerze zrobili kiedyś numer piszac, że jest gratis lampa FL50 po zakupie E30. Myslałem, że to jest promocja sklepu i bardzo się nat tym zastanawiałem czy nie skorzystać. Dopiero kiedy zapytałem o szczegóły okazało się, ze sie pomylili, że to dotyczy promocji Olympusa a tam jest FL36.

| OlyJedi Awatar skow
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez maestro Zobacz posta
    Coś tu nie gra dostałeś 165 zł, a powinno być 290 zł zwrotu za obiektyw 50-200.

Dokładne dane z mojego przelewu: kwota 109,12 PLN (zamiast 200)...OLYMPUS LENS CASHBACK PROMOTION MINUS KOSZTY DBPL 90.88PLN.

Także jeśli ktoś ma możliwość, to lepiej mBank sobie w tym wypadu (cashback) darować.
    Nie wiem jak teraz ale rok temu za ZD50200 chyba dawali właśnie 165zł.

Teraz to pewnie 290 zł ale i cena za obiektyw pewnie proporcjonalnie większa.
    ORF Viewer 1.10 - program do szybkiego przeglądania plików ORF (100% "czystej" Javy)
    Obsługuje również E-30, E-620 i E-P1

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria
    A trochę z innej strony - widziałem gdzieś w necie w promocji E-30 z lampą lub gripem w cenie ok 3000. Czy ktoś z Was orientuje się, czy taka oferta jest dostępna w jakimś sklepie w okolicach trójmiasta ?? Patrzałem w Cyfrowe, ale tam mają chorą cenę 3500zł bez lampy
    W Fotojokerze masz za 2869,-, zamów w Internecie, odbierz w sklepie
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi Awatar maestro
    Mieszka w
    śląskie
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez skow Zobacz posta
    Nie wiem jak teraz ale rok temu za ZD50200 chyba dawali właśnie 165zł.

Teraz to pewnie 290 zł ale i cena za obiektyw pewnie proporcjonalnie większa.
    No chyba że tak - jeśli to było rok temu to nie wnikam. Myślałem, że teraz w z tej ostatniej promocji tyle zwrotu dostałeś.
    Pozdrawiam

darkelf
    Gość
    Promocja nie zależy od sklepu!

| OlyJedi Awatar maestro
    Mieszka w
    śląskie
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    W związku z dużymi opłatami bankowymi (wyżej wymienionymi) postanowiłem zaingerować i zapytać operatora mBanku dlaczego opłaty z przelewów zagranicznych są aż tak duże - niemal 50% całej przelewanej kwoty !

Dostałem odpowiedź że mBank nie pobiera żadnych opłat za przelewy przychodzące..
    "Są to opłaty pobierane przez banki pośredniczące lub bank nadawcy - w zależności od wybranej opcji pobierania opłaty za przelew przez nadawcę."

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Czyli może się w każdym banku przydarzyć...

ING też pisze, że 0 pobiera, jak kiedyś sprawdzałem, przekonam się.
    Czekam już dość długo, bo od chyba tygodnia po rozpoczęciu promocji. Mam nadzieję, że kwota w końcu wpłynie jak najmniej uszczuplona.
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether

| OlyJedi Awatar tkud
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    I ja tak również uczyniłem i bardzo polecam pod warunkiem, że w trójmieście mają punkt ale raczej tak. Jak czytam co piszecie jak potrafią banki zedrzeć to cieszę się, że na E30 był grip lub lampa...przysyłają przynajmniej w całości
    Ostatnio edytowane przez tkud ; 26.11.09 o 18:18

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    ooo, to jest super oferta! Chyba się skuszę na puchę
    E-500, E-510, 17-45, 14-42, 40-150, 12-60, 30 1.4, FL-36

Awatar Ultimate
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    ooo, to jest super oferta! Chyba się skuszę na puchę
    Skuś się skuś Ja się skusiłem 18.11, zadzwoniłem do sklepu czy maja, klepnołem zamówienie w necie, pojechalem po 30 minutach po odbior i do tej pory jestem niemalże w euforii co ta pucha potrafi zrobić (miałem 510 - ke).
    19.11 wysłałem zgłoszenie na grip a 25.11 już go miałem (kurierem dostałem)!! (Zgłoszenie, kod i ksero paragonu wysłałem pocztą z poręczeniem odbioru i priorytetem).

Generalnie Olek rządzi !!!

Co do moich rozważań.. Czy ktoś się orientuje czym istotnym różńią się lampy Olka FL-50 od Metz 48 AF-1 na allegro jest znacznie tansza od Olkowej.. :-/
    Ostatnio edytowane przez Ultimate ; 26.11.09 o 22:45
    E-30; ZD 50; ZD 12-60.... i wciąż się uczę