A moja ulubiona "przygodówka" to ZORRO
i niezapomniany w Atari 65xe Self test:
A moja ulubiona "przygodówka" to ZORRO
i niezapomniany w Atari 65xe Self test:
mente et malleo
a ja polecam delikatnie przerobic sony psp - znaczy tylko systemowo. wywalamy oryginalny system i nagrywamy "homebrew'owy" np. m33. - oczywiscie moze byc nowszy. kiedys chodzilem rano do toalety z gazetka teraz chodze z "multipakiem" wszystkich systemow i konsol jakie swiat widzial. udalo mi sie nawet odpalic nintendo 64 i amige - wiec calkiem niezleatarynki, commodore64, zx spectrum, mame, nesy, snesy, segi, rozne handheldy itp, itd. najfajniej, ze mozna podpiac ta zabaweczke do telewizora. nie mamy tego cyfrowego efektu, jaki towazyszy podlaczeniu starego kompa/konsoli do ekranu LCD. wszystko wyglada wrecz klasycznie
zlapalem sie nawet na tym, ze zamiast kupowac sprzet foto to kupuje stare konsole i gry z lat 80. porobilo sie![]()
oczywiscie nikogo nie namawiam do kupna psp, ale jezeli juz macie brata/dzieciaka, ktory w domu wyprosil wymazona konsole, to czemu nie kozystac? pozdrawiam wszystkich![]()
A pamiętacie Green Bereta? Przepuszczałem na tym automacie co niedzielę całą kasę, którą moja dobra mama dawała mi na ofiarę na mszę.Czasami księża robili najazdy na salony, ale niewiele to dawało. Salon był jak narkotyk.
green beret to bylo cos. bracia cioteczni mieli amstrada CPC464 i wszyskie jet set willy, magic miner, three weeks in paradise, harrier attack, roland on the ropes i zabojczo przyjemny klon commando who there wins 2 zrujnowaly cale moje zycie... przyjemne wspomnienia jeszcze przyjemniejszego, ale kompletnie nieswiadomego zycia. na automatach gralem w punishera, asterixa, cadillacs and dinosaurs i knights of the rounds itp. wiekszosc z nich wyszla potem na snesa i sege megadrive (ze wskazaniem na snesa. to byly gry... jesli ktos kiedys gral na megadrivie w comix zone to chyba wie o czym mowie...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
dla fanow green beret
ta gra pojawiala sie na nes w 91r i czerpala z tej pltformowki pelnymi grabiamimialem wtedy jeszcze podrobe tej zacnej konsoli o dzwiecznej nazwie pegasus
zdrow
Ostatnio edytowane przez cissic ; 23.11.09 o 17:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
Święci Pańscy, jakbym o sobie czytał... Nawet drobniaki z maminego portfela raz i drugi wyprowadziłem...
U mnie rządził "Yie-Ar- Kung-Fu" (??), "Vastar", "Moon Patrol" i mój ukochany "Time Pilot".
Przechrzaniłem w salonach równowartość niezłej lustrzanki...
Pozdrawiam
Pat